Gm - Lg - Sony

Faruk Ayaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar, Note II telefonum bozulduğu için kendime yeni telefon alacağım. Daha öncesinde HTC Explorer, General Mobile Discovery ve Asus Zenfone 6 kullanmıştım. Telefon ile çok fazla müzik dinler, film ve dizi izlerim. Vakit geçirmek için ise mayın tarlası gibi küçük oyunlar oynarım. 900-1200 lira gibi bir bütçem var ve kronik sorunlu olduğu için İthalatçı Garantili LG G4 e fazla sıcak bakmıyorum (her ne kadar 601k+ serilerde sorun olmadığı yazsa da). GM 5+ ise şık bir telefon ve özellikleri benim için gayet yeterli fakat forumda biraz gezince sorunlu bir cihaz olduğunu farkettim. GM5+ kullanıcılar kulübüne bakayım dedim ama fazla bilgi sahibi olamadım, aldıktan sonra servislerde gezmek istemiyorum. Sizce GM 5+ almalı mıyım, yoksa LG G4 veya Xperia serisine mi yönelmeliyim ?

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Lenovo vibe p1 istediklerin için biçilmiş kaftan

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Eğer çok fazla dizi film izleyeceksen vibe p1 al kardeşim seni mutlu edecektir.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhabalar, Note II telefonum bozulduğu için kendime yeni telefon alacağım. Daha öncesinde HTC Explorer, General Mobile Discovery ve Asus Zenfone 6 kullanmıştım. Telefon ile çok fazla müzik dinler, film ve dizi izlerim. Vakit geçirmek için ise mayın tarlası gibi küçük oyunlar oynarım. 900-1200 lira gibi bir bütçem var ve kronik sorunlu olduğu için İthalatçı Garantili LG G4 e fazla sıcak bakmıyorum (her ne kadar 601k+ serilerde sorun olmadığı yazsa da). GM 5+ ise şık bir telefon ve özellikleri benim için gayet yeterli fakat forumda biraz gezince sorunlu bir cihaz olduğunu farkettim. GM5+ kullanıcılar kulübüne bakayım dedim ama fazla bilgi sahibi olamadım, aldıktan sonra servislerde gezmek istemiyorum. Sizce GM 5+ almalı mıyım, yoksa LG G4 veya Xperia serisine mi yönelmeliyim ?
vibe p1 ve gm 5 plus alabilirsin...

Faruk Ayaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yardımlarınız için teşekkürler, internette biraz daha araştırma yaptım ve vibe p1 in tasarımı hoşuma gitmedi fazla pil sıkıntısı çekmeyeceğimi düşündüğüm için gm 5 plus kararım kesinleşti gibi. Pazartesi iki telefonuda inceleyip hoşuma gideni alıyorum o zaman :3

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

Tabiki bu fiyat bandinda en guclu islemciyi, en iyi ekrani, en iyi kamerayi kullaniciya sundugu icin oncelikli tavsiye ettigim urun lg g4. Sizinde ana yazida da belirttiginiz gibi 600k..., 601k.... ve ustu serilerden birini tercih edin. Elimizde 506k... serisinden bi g4 vardi bootloop sorunu olustu servise gonderdik 605k... serisinden bi tane ginderdiler sifir. 1-1.5 yil olucak sorun yok. Yani seri no 605k... ya ne kadar yakin olursa o kadar iyi olur.

Bu fiyat bandinda tavsiye ettigim urunler;
1- Lg g4
2- Asus zenfone 2 32GB
3- General mobile 5 plus
4- Reeder p10

WilliamWallace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Sevgili kardeşim, öncelikle GM bilindiği gibi kronik sorunları olan bir cihaz. Ben şahsen 5 ay Sony Z5 kullandım cihaz 2 aydır da servisteydi bi türlü gelemedi bugünde para mı iade aldım. Yani teknik servisine KVK baktığı sürece Sony bir cihaz almak ahmaklık.(Bizzat tecrübe) Geriye LG kalıyor. Veyahut Lenovo yada Asus da güzel bir tercih olur bence

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Bence de gm5 plus a hiç bulaşma senin gibi bir kullanıcıya 5000mAh bir batarya ile ortalama bir performans kesinlikle vibe p1 kardeşim.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Xperia XA fazla pahalı çıktı

Xperia E5 ağıza bile alınmayacak bir cihaz.

G4 pili size sorun yaşatmayacaksa ve yeni seriden (602 vs) alacak olursanız bu fiyat segmentin deki en iyi performansı veren cihaz.