neden g2 ama şimdi elite de 3 gb ram 16mp arka 8mp selfie kamera var mesala ama niye g2Yav karşılaştırma yapamıcam ama bence g2
Tanıdığında elite var ve sıkıntısı yoksa Elite al ama güvenli olsun dersen G2
Evet elitin 32 gb olanını almalısın 16 lıkta rom sorunu yaşarsın G2 dede aynı şekilde elitin güncelleme desteğini soormussun elitenin güncellemesi 2 hafta sonra yayınlanıyor (discoveryle birlikte) ama discoveryninki 3 aydır gelicek diyolar yani Gm bi laf dediyse anlaki 3-4 ay sonra mesela şuan Discovery 2 olması lazımdı nisan ayını işaret etmişlerdi çıkış tarihi olarak daha çıkıcak yani Gm güven sarsabilir ama kötü demem G2 den iyi bir telefon fakat kağıt üzerinde mi bilemem ben iki telefonada baktı hangisi dersen G2 daha iyi derim kameraya fazla takma G2 ninde kamerası güzel Elite alın mesela bozuldu bidaha o telefonu eski haline getiripte sana vermezler ama G2 aldın bozuldu yapamazlarsa yeni cihaz yollarlar anlatmak istediğim G2 daha güvenilir bir telefon.peki elite de güncelleme desteği veririmi bunlara rom bulmak zor olabilir belki
peki kamera gece çekimleri nasıl bilginiz var mı?LG G2 al derim.Müthiş bir cihaz.
peki kamera gece çekimleri nasıl bilginiz var mı?
doğrudur hocam sonuçta gmd elite 8mp selfie kamera varBen kullanıyorum ve rezalet diyebilirim, aksini kimse söyleyemez. Gece kamerası kasıyor cihazın, yavaş çekiyor mesela. Gece en iyi çeken Sony ve özellikle Nokia dır. 1500 lira gibi değerden düşük cihazları kıayslıyorsunuz ve kameraları çöp olması normal. Tabiki de gündüz çekimleri GMD elite den daha iyi, orası bir gerçek ama ön kamera da vasat G2 de, GM Elite de ön kamera çok iyi.
Kamera önemli değilse ne yapacaksın zaten Elite'i?doğrudur hocam sonuçta gmd elite 8mp selfie kamera varbnm için önemli olan internet oyun performansı( yüksek grafikleri severim) bide rom falan anlarım çok ayrıntılı olmasada root atıp rom yüklerim cm xda falan
tavsiyen nedir hocam?
nokia c7 kullandım xperia arc s kullandım iphone 4 kullandım sıkıldım küçük ekrandan biraz da o yüzden baktım g2 yeKamera önemli değilse ne yapacaksın zaten Elite'i?Ben G2 kullanıyorum ve memnunum. Z1 Compact daha güzel ama küçük. Büyük olsaydı kesinlikle Z1 Compact alırdım. Küçük istiyorsan Z1 Compact, büyük istiyorsan G2 almalısın. Ama şunu bil: Z1 Compact G2'den daha iyi bir telefon. Ama küçük.
![]()
nokia c7 kullandım xperia arc s kullandım iphone 4 kullandım sıkıldım küçük ekrandan biraz da o yüzden baktım g2 yekasma-donma olmasın önemli olan o
bide kitkat yükleyenler şikayetçi performansı olsun şarjı olsun... Nasıl sizde kitkat sürümü eğer yüklediyseniz??
tabiki de z1c güzel telefon ama hem ekranı küçük birde bn tft ekran sevmiyorum renkleri canlı değil ıps kadar aynı zamanda elite de g2 de ıps kullanıyor bu hoşuma gitti. sony de zaten sonunda anladı z2 de ıps ekrana geçtiKardeşim sen şimdi almaya kalkarsan içinde KitKat yüklü olarak gelecek. Yeni serilerde böyle. Benimki 403K'lı seri ve içinde KitKat yüklü geldi. Ve Bluetoth'un şarj yemesi dışında hiçbir sorunu yok. Zaten o da güncellemeyle düzeltildi. Yani alırsan içinde sorunsuz olarak LG'nin telefona kendisi yüklediği KitKat'lı G2 gelecek. Sorun etme bunu. Keşke şu Z1 Compact'ın ekranı büyük olsaydı ya. G2'nin yüzüne bakmazdım.![]()
Z1c de IPS var zaten, Z1 de Tft Lcd var.tabiki de z1c güzel telefon ama hem ekranı küçük birde bn tft ekran sevmiyorum renkleri canlı değil ıps kadar aynı zamanda elite de g2 de ıps kullanıyor bu hoşuma gitti. sony de zaten sonunda anladı z2 de ıps ekrana geçtibu arada kitkatın sorunlarının düzeltilmesi iyi oldu biraz daha yaklaştım g2ye :biggrin:
Z1c de IPS var zaten, Z1 de Tft Lcd var.
Doğru duymuşsun. Ama Z1 Compact'tan öyle bir sorun duymadım. Birde Z1 Compact İPS. Bu arada Elite 2500 mAh pil kullandığı için İPS ekran tasarrufa gidilmiş. Yani İPS kadar canlı renk sunamıyor. Ya G2 ya da Z1 Compact al. G2 kullanıyorum ve memnunum ama yine söylüyorum: Z1 Compact daha iyi bir telefon ve İPS kullanmasa hiç önermezdim bile. İPS kullanıyor.hocam z1 lerde ısınma çok oluyor diyorlar? sizce doğrumu g2 den çok az duydum bu tür şikayetler
Doğru duymuşsun. Ama Z1 Compact'tan öyle bir sorun duymadım. Birde Z1 Compact İPS. Bu arada Elite 2500 mAh pil kullandığı için İPS ekran tasarrufa gidilmiş. Yani İPS kadar canlı renk sunamıyor. Ya G2 ya da Z1 Compact al. G2 kullanıyorum ve memnunum ama yine söylüyorum: Z1 Compact daha iyi bir telefon ve İPS kullanmasa hiç önermezdim bile. İPS kullanıyor.
Keşke ya. Şimdiden hayırlı olsun.sağolun hocam o zaman g2 alayım z1c ekran küçük olmasa iyi idi![]()
Keşke ya. Şimdiden hayırlı olsun.
En son serili G2 almaya çalışın. O da 404K'lı seri oluyor bildiğim kadarıyla.teşekkürlerinşallah cihaz da sıkıntı çıkmaz da doya doya kullanırım
![]()
hocam şimdi baktımda şu siteden http://www.kliksa.com/urun/lg-g2-d802-32-gb-gold-akilli-telefon/980003614 buldum sizce bu yeni seri olabilir mi?En son serili G2 almaya çalışın. O da 404K'lı seri oluyor bildiğim kadarıyla.