GM Discovery şarj soketi kendi kendine bozuluyor mu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2_pac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
la ben yolladım garantiye hatlar kopmustu sarj soketinin geldiğinde adamlar arka kamera kablosunu koparmıslar telpada çalışan adamlar kırmış telefoncuya götürdüm yaptırdım telefoncu tanıdık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bu telefonlar Kadar adi bir Telefon görmedim 3 tane aldim 4 ay kullanamadim hepsinin jarzi ve kablolari bozuldu bir tane Samsung jarz kablosu aldim onunla telefonun tek birtanesini doldurabiliyorum ve diger telefonlarla aküsünü degistiriyorum . Garantiye de almiyorlar parasiyla tamir ediyorlar saticiya sordum neden garantiye girmiyor dedigi su ucuz telefonlar diye neresi ucuz sa 750 tl fiyati ayni paraya Samsung alirdim daha iyi. tavsiyem bu telefonlardan uzak durun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1 seneyi gecmesini bekle 1 sene sonra basliyor problemler üretimde sıkıntı var şimdide şarjda iki saatte %5 şarj etti bianda bu sabah oldu dun gece sapasaglamdi

bekotechno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsinde aynı dert tamamen tasarım yada montaj sorunu kullanıcı hatası değil..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben şikayet ettim ama hiç bişey çıkmıyo tekrar eline veriyolar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar general mobile discovery elite altı aylık telefon şarz soketi filimliymiş kendi kendine bozuldu kime gösterdiysem biz bu riski göze almıyoruz deyip geri gönderdiler servisine gönderdim daha cevap gelmedi sizce kaç günde haber gelir ve garantiye girermi o parça çok pahalı die duydum ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar benimde gmd var .ama kasimda ikinci yilim olcak vatan bilgisayara gittim ve dedimki sarj olmuyo vya daha uzun surede oluyor.ondan dolayi batarya sisirdim dedim orjinal sifir batarya ve degistirilerek iki hafta sonra getirdiler.ama garantiye verdikten 1 ay sonra ayni sarj olmama sorununu yasiyorum .tuketici mahkemesine verecegim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
General mobile discovery türk malı falan değildir sadece etiketi türklerindir aslında telefonu yapan şirketin adı BLU dur.zaten yurt dışında BLU:Life play olarak satılır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben böyle saçma telefon görmedim şarj soketi sorunu yüzünden 300 TL param gitti hala bozuluyor çıldırcam telefon tamircisiyle bile kavga ettim telefon yüzünden,
Tamir ettirir ettirmez dikkatli kullandığım halde 1 hafta da bile bozuldu :S böyle gıcık birşey hem mali hem manevi atın gitsin derim telefonu tuşlu kullanın daha iyi
Arkadaşlar yemin bile edebilirim bir keresinde gece şarja taktım telefonu oluyordu sabah kalktığımda telefon kapanmış ve şarj yeri yine bozulmuş :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bu general mobile discovery tab 8 kullanıcıları herkes böyle bir sorunla karşı karşıya bendede öyle oldu yaptırdım 50 tl para istediler yaptırdık,yaptırdan 1 1 buçuk ay sonra yine öyle oldu ya bunlar dolandırıcı yada biz kullanmayı bilmiyoruz garantiye bile girmiyo sikiyim öle şirketiiiiiiii

G

gizem nur cn

SDN Okuru
Mrb ben 1 aydir general mobile kullaniyorum sarj aletlerini bozuyor dye tamir ettirdm 1gun kullandim sarj yeri yuvasindan cikmis ne yapabilirim ? Lutfen yardim edin