Furkanbg26
Doçent
Değiştirirken Bir Hata yapmış Olabilirsin Lehimi Sıçratmış Veya Sıcaklığı anakartın üstünde fazla bekletmiş isen Sıkıntı çıkabilirBilgisayar tepki vermiyor kısaca.
Değiştirirken Bir Hata yapmış Olabilirsin Lehimi Sıçratmış Veya Sıcaklığı anakartın üstünde fazla bekletmiş isen Sıkıntı çıkabilirBilgisayar tepki vermiyor kısaca.
Yapmadığıma eminim. zaten soketi dışarıya aldım. Orayı sallanmasın oynama yapmasın diye ufakça silikonladım sadece o kadar.Değiştirirken Bir Hata yapmış Olabilirsin Lehimi Sıçratmış Veya Sıcaklığı anakartın üstünde fazla bekletmiş isen Sıkıntı çıkabilir
Ozaman Şu Olmuş Olabilir Adaptörü değiştirdiysen Adaptörün Gücü Fazla Gelip PC nin kendini korumaya almasına sebeb olabilir Eski adaptörü atmadıysan eskisini bir deneYapmadığıma eminim. zaten soketi dışarıya aldım. Orayı sallanmasın oynama yapmasın diye ufakça silikonladım sadece o kadar.
Pilin Ölmüş Olabilir Yada Kabloyu Pil kısmına bağlamayı unutmuş olabilirsinEski adaptörün ucunu değiştirdim zaten.
Şarjtan çektiğim zamanda açılmıyor bilgisayar.
Bilgisayarına sorunsuz elektirik gidiyorsa "kilitlenme" olmuştur... "cmos reset" atmayı dene ...Batarya ile alakalı bir durum yok. Bundan eminim.