GM Discovery şarj soketi kendi kendine bozuluyor mu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2_pac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Genrl mobile discoveryde herkezin sarj soketi buluyomus gerçekten öyle bişi varmi kendi kendine bozuluyorms yardimm

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
neden bozulsun bozulsa garantiye verir sıfırını alırsın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
doğru benimkide bozuldu ilk başta temassızlık oldu sonra tamamen bağlantı koptu ne pcye bağlayoz ne sarz edebiliyozz

kuklaadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar benim bi sorum olacaktı ben discovery alalı 1 ay oldu benım söle bi sıkıntım var örn kulaklıkla radyo dinlerken bi anda şarkılara gecio ve kendiliğinden sarkı duraklıo tekrar basslıo baya sapıtıyo ben nasıl bunu düzelte bilirim acaba yüklediğim programlara ilgili olabilrmi ?

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Arkadaslar benim bi sorum olacaktı ben discovery alalı 1 ay oldu benım söle bi sıkıntım var örn kulaklıkla radyo dinlerken bi anda şarkılara gecio ve kendiliğinden sarkı duraklıo tekrar basslıo baya sapıtıyo ben nasıl bunu düzelte bilirim acaba yüklediğim programlara ilgili olabilrmi ?
Kardeşim senin sorunun kulaklıktan kaynalanıyor tam olarak uyumlu olmayan şarj makineleri ve kulaklıklar taktığın zaman telefon kendiliğinden işlem yapmaya başlıyor başka kulaklık kullan sonucu buraya yaz :)

detaycı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam asistan bende aynı cıhazı kullanıyorum hıcbır sorun yaşamadım zaten kendılıgınden bozulması ımkansız

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Neden guvenılmez ısveclı ben aylardır kullnıyorum gayette memlunum hem Türk malı fıyat olarakta çok uygun neden yabancı markalara milyarlar bayılalım

sonicar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bozulur güvenilmez gm falan

herkesin senin gibi iphone 5s alacak parası olmayabilir. olsa bile bir telefona o kadar para vermek istemeyebilir. ayrıca gmd telpa garantili bir ürün. telpa önüne gelen her markaya servis garantisi vermez. ince eleyip sık dokuyan bir firmadır. öyle olur olmaz arızalar çıkaracak bir cihaza garanti aracılığı yapmaz... belki de arkadaş resmi olmayan bir sarj cihazını bağladığı için olabilir bu sorun. ben 1 aydır kullanıyorum en ufak bir sorunla karşılaşmadım. biraz da şans meselesi bu elektronik cihazlar. yüzbinlerce insanın kullanıp memnun olduğu bir cihaz, birisinin -belkide- hatalı kullanımından dolayı çıkardığı arıza için "güvenilmez" demek doğru değil, apple kadar güvenilir olmasa bile...

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Evet öyle bir sıkıntısı var. Benim 1 ayda bozuldu garantiye yolladım garanti kapsamı dışında dediler ve 50TL aldılar. Şimdi 1 ay geçmeden yine birşeyler oldu. Bilgisayardan şarj oluyor ama prizden olmuyor. Tekrar yolladım bakalım...

Ayrıca bu sorun öyle bir iki kişide olan bir sorun değil. Forumlara bakarsanız onlarca kişi aynı sorunu yaşıyor. Bu demektir ki bunun kullanıcı hatasıyla bir ilgisi yok. Telefonla ilgili bir problem. Ama Telpa bunu kabul edip garanti kapsamında tamir etmek yerine parasını almayı tercih ediyor.

Başına gelmemiş arkadaşlar Telpa'yı öve dursun, biz ne mal olduğunu görmüş olduk...

sonicar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben telpa yı övmedim. babamın oğlu değil. şu ana kadar muhatap olmuş da değilim. demek istediğim telpa öyle zırt pırt sorun çıkaran merdiven altı markalara garanti servisi olmuyor. sanki benzer sorunlar samsung da htc vs de olmuyor. sanki onlar benzer sorunları anında bedavadan hallediyor... gir forumlara insanlar samsung htc vs servisinden illallah etmiş vaziyetteler. 1800 TL de versen 600 TL de versen sorunlar mutlaka var ve üretim hatasını kabul etmeyen firma herşeyi red ediyor ve tamir parasını bir şekilde veriyorsun...

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
almama vesile olan ve benim vesile olduğum insanların hiçbirinde böyle bir sıkıntı yok. Nerden baksanız 10-15 makineye tekabul ediyor herkez çok memnun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm telefonumu sarj aleti ile sarj edemıyorum usb ile bılgısardan sarj oluyon sıkınıtı ne olabılır acabaaaa

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu problemi yaşayanlar var belliki ama hepsinde aynı sorun yok.şarj soketine giriş yapılırken şarj ın ucunu dik tutmak gerekiyor çarpraz olarak takmaya çalışanlar bozuyorlar soketi bence..

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben çok yerde gördüm 3-4 gün sonra şarj soketi bozuluyormuş garantiye gönderiyormuşsun kullanıcı hatası diyip para alıyorlarmış bide malı çok dandik yere düşünce hemen kırılıyomuş bugün bayide çocuğun ekranı çatlamış 200 tl istiyorlar küçük bi çatlak ve dokunmatiği bozulmuş neden o kadar para istiyorlar anlamadım sanki ıphone 5 çok kalitesiz mal gerek yok para vermeye ..

molla409

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen bozuluyor. Kuzenim aldı 1 hafta oldu şarj yeri bozuldu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yorumlara göre birçok kişi şarj soketi sorunundan şikayetçi. Peki bu sorun neyden kaynaklanıyor? Telefondan mı yoksa şarj cihazından mı? Bu sorunun önüne geçmek için telefonla birlikle başka bir marka şarj cihazı alıp o şarj cihazını kullansak bu sorun kalkar mı?

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Şarj sorunu cihazdan kaynaklı bir sorun ve Telpa hiçbir şekilde fabrika hatası olarak kabul etmiyor. Müşteri hatası olarak kabul edip 50 Lirayı senden alıyorlar yani.

XyMoX

Asistan
Reaksiyon puanı
0
var kardeşimin ve bakkalcının bozuldu 2 side :D 50 tl istiyorlar garanti dışı diyorlar daha önceki konularda resim atmıştım

ufh61.jpg

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Huawei ideos x5'in hoparlöründe sorun var diye garantiye gönderdim. Anakartı değiştirip verdiler. Gözünü seveyim huawei :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim de gmd siyah var sarz girişinde ufak bir sıkıntı yaşadım ve orjinal sarzımın ucu yamuldu orjinal usb fakat gmd sarz kafasını kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok .

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Benimki kutudan direk bozuk olarak cikti şarj soketi telefon cuma gittim başka bi gmd kutusundan sağlam bi şarj soketi verdi kullanıyorum ama kullanoci hatasi değil şans isi

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Sıfır telefonda nasıl oluyor da bozuk şarj soketi çıkıyor? Üretimde hata var sanırım.

alicoooo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim telefon şuanda temassızlık yapıyor. Yakında gider herhalde. Zor şarz oluyor. Ortalama kaç gün sürüyor acaba teknik servis işi ?

fikris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Abi saçmalamayın şarj soketi kendi kendine bozulur mu hiç? İnsan gibi kullanın bozulmasın arkadaşım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bozuk arkadaşlar g.m.d lerin hepsinde o sorun var. Ben elektronik mağazasinda çalişiorum 10 taneden 9 u gidio

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad:10 gün fln sürüyo ayrıca 50 lirayı almayıca telide vermiyolar üstüne üstlük bide garanti dışı yapıyorlar :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de telefonumu bugün verdim şarj dan sebep 50 tl tutar dediler ama garan ti kağıdında hiç bi şekilde para talep edilemez diyor tüketici haklarına baş vurmak en doğrusu tuzaga düşmeyin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bu telefonun kronık olayı soket garantide kapsamıyor peki değiştikten sonra sorunu tekrarlayan lullanıcı varmı ?