GM Discovery mi alayım S3 mü?

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama 4.4 güncelleme si GM Disvovery nin alacağı son güncelleme olur. S3 ise custom romlarla daha çok güncelleme alır. Uzun vadede S3 daha iyi bir seçim olacaktır. Malzeme kalitesini hesaba katmıyorum bile. Disvovery ye gelince bana göre en iyi fiyat/performans ürünü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi güldürmeyin beni ya :D gm neymiş allasen s3 ün yanında :D bi arkadaş aldı biraz denedim hiçbir özelliği yok hareket sensörleri falan 0 neredeyse. s3 her açıdan , ister teknik açıdan , ister işçilik açısından her türlü gm den daha iyi. gözün kapalı s3 al. 2 tane gm versinler 1 tane s3 e değişmem.:D :D :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:lol:Aynen tabiki s3. Mantıklı düşünün 750tllik bir telefonla 1200 tllik bi telefonu mu karşılaştırıyonuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
valla bencede general mobile fiyatıylada cok iş görüyo samsung almam asla kötü mala cok fiyat bana cok sacma eger ikisinin arsaında kalanlar warsa general mobile internet hızı süper s3 felan yetişemez (tabi herkesin kendi düşüncesi) ama bence general mobile

emin_444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 ün işlemcisi dıscıvery den daha hızlı ayrıca dıscovery de nfc desteği yok , Samsung dha güncelleme desteği verecek .

Kişiye kalmış

s3 ün işlemcisi daha hızlı ve daha eski :) artık s3 ün modası geçti GMD al :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Touchwiz almamak için yeterli bir sebep sanırım :lol:

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hala s3 diyenler var KitKat alin siz sonra konusuruz :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Moto G, S3 ve GM D daha iyi bir cihaz. Android L alıcak yakında, s3 kitkat aldımı bilmiyorum ve gm discovery kitkat aldı ama daha beta.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
''Hala s3 diyenler var'' diyor :) Adama sorsanız bir s3ü eline alıp inceledinmi yok discovery iyi çok iyi neye göre iyi kardeşim? Kitkat gelmedi bak bunun daha yüksek cyonogen mod yokmu ki gözünü seveyim ? Gelmiş burda s3le discoveryi karşılaştırıyosunuz kendinizde biliyorsunuzda gerçekleri kendinizi avutuyosunuz burda..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
general mobile discovery almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım 4 5 ayda bozulmaya başlıyor deniliyo 5 aydan fazla kullanan varsa bilgi verebilir mi ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu ikisi arasından gm yi tercih edersen telefona ayırdığın bütçeyi oluşturan paraları direk yak küllerini de savur rüzgara. ya gm discovery s3 ten nasıl daha iyi olur. göz var nizam var mantık var. yapmayın ya. arkadaşın parası varsa tabiki s3 alsın. parası yoksa da gm ye bulaşacağına kesinlikle moto g alsın. discovery nin kitkat güncellemesine bir baksın. telefona bildiğin stock nexus rom yüklmeişler o da alpha yani sonra kitkat güncellemesi diye geçiniyorlar. telefondaki dts vb tüm özellikler kayboldu şaka gibi. arkadaşım kısacası gm ye bulaşma derim ben.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkdaşlar bak benim baba mtelfon tamricisi o telfonalrın sarjı hemen bozluyor s3 ün kamera sı daha net hem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar tabiki gmd bi karşılaştırın artık herkazde bi samsung iyidir başlamış özellikler aynı hatta gmd nin geçtiği birçok nokta var ve fiyat olarak ta s3ten daha ekonomik

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 miniyle kıyaslayın bence fiyatları aynı ama s3 mini telefon diyil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abartmıyorum GM Discovery yeni güncellemesiyle S4 ve S3 ü rahat rahat ezer burda boş boş zırlamayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İkisininde kullanan biri olarak s3 çok çok daha iyi cygen modla ucuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:D:D:mad:allah aşkına lan general le s4 ün karşılaştırdık samsung satan yerde adam yani ikiside aynı sayılır dedi.
general cide karşılaştırdık kamerası düşük olabilir ama general mobile discovery 2 mini s4 miniden %65 daha iyi dedi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
BENDE TELEFON ALICAKTIM SORDUM SORUSTURDUM FİYATI DÜŞÜK OLDUGU İÇİN GÜZEL Bİ TELEFON DİYOLAR AMA DÜŞÜNCEME GÖRE S3 daha iyi çünkü hd amoled ekrana sahip ve günesli bi alanda ekranı daha iyi görüne bilio en iyisi s 3