GM Discovery mi alayım S3 mü?

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Halaa bu konu tartışılıyor. Galaxy S3 her türlü daha iyi ya.

Sırf fiyatı biraz daha ucuz diye Discovery daha iyi oldu. Adamın biri hatta S4'den de iyi diyor. :D :D Valla güldüm :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bunlar yuzunden benim s3 satilmiyor arkadas ya :D

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hay senin gözünü seveyim.
Millet o kadar GMD fanatiği olmuş ki sırf fiyatı düşük diye S3'den iyi yaptılar telefonu, S3 daha iyi diyenlere de hakaretler yağdırıyorlar.

Hangi S3 diyene biz burada hakaret ettik hadi S3 daha iyi tamam sizin istediğiniz olsun kitkatı alamayan telefon en iyisidir

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
S3 tabiki arkadaş saçma sapan konuşuyosunuz :) ucuz diye övdüğünüz telefon gm discovery ! Adında görsellik yok.başta 600 tl gibi ucuz bi rakama satılanlardan korkacaksın zaten.

Arkadaş yazmış ''4.4 gelmeyen telefona iyi deniliyor'' diye :D telefonun suçu yok ne yazık ki samsung'un politikası böyle kardeş.

Herkez zaten kullandığı telefonun fanboyluğunu yapar bu böyledir.

Fanboyluk yapanlardan tiksiniyorum.babanızın malı sonuçta haklsnz fanboyluk yapmakta :D

Reaksiyon puanı
2,148
Telefon Kitkat alıyorsa daha iyidir yürüttüğünüz mantığı seveyim.
S3 sahipleri cm11 yükleyerek zaten sahip oldular kitkata. Bu argümanınız da çöktü.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Telefon Kitkat alıyorsa daha iyidir yürüttüğünüz mantığı seveyim.
S3 sahipleri cm11 yükleyerek zaten sahip oldular kitkata. Bu argümanınız da çöktü.

Ben discoveryi sadece 1 hafta kullandim. Şuan LG G2 kullanıyorum ne fanboyluk yapiyorum nede general mobile babamın firması zaten siz bol para verip urun almayi seviyorsunuz arkadasin biri zaten 600 liralik tellerden. Korkucaksiniz diyor s3 simdi sıfırı 800 TL 10 20 günlük ikinci eli 700 650 TL zaten siz çok biliyorsunuz

Reaksiyon puanı
2,148
Ben discoveryi sadece 1 hafta kullandim. Şuan LG G2 kullanıyorum ne fanboyluk yapiyorum nede general mobile babamın firması zaten siz bol para verip urun almayi seviyorsunuz arkadasin biri zaten 600 liralik tellerden. Korkucaksiniz diyor s3 simdi sıfırı 800 TL 10 20 günlük ikinci eli 700 650 TL zaten siz çok biliyorsunuz

Ya sen mi çok biliyorsun?
Sidik yarıştırmaya kalkma kimseyle.
Fiyat da fiyat tutturmuşsun, anlayamadığın nokta biz fiyatı karıştırmıyoruz.
Fiyatına bakmadan iki telefonu yanyana koy, S3 daha iyi açık ve net.
Sen istediğin kadar GMD daha iyi de, bu gerçek değişmeyecek.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
F/P ürünü olsada ben GM markasına güvenmiyorum şahsen :)
Sorsalar öneririm ama kendim kullanmaktan çekinirim

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Hay senin gözünü seveyim.
Millet o kadar GMD fanatiği olmuş ki sırf fiyatı düşük diye S3'den iyi yaptılar telefonu, S3 daha iyi diyenlere de hakaretler yağdırıyorlar.
Haklısın insanlarin islemci kamera vs anladigi yok bu yüzden discovery i övüyor lar s3 den iyi yaptılar

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Zihniyetine hayran kalmamak elde değil kardeşim :) s3 ilk çıktığında 1800 TL civarında idi.gm discovery ise 600 - 700 TL den piyasaya girdi.
Senin burda demeye çalıştığın şey ; ''s3 800 TL civarında hadi gel bundanda kork.'' :D

S3 ün ilk zaman ki fiyatı nerede ? Şimdiki fiyatı nerede ? gm discovery ile karşılaştırıyosun hala :)

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Valla ben inanmıyorum.S3 Alıcak ya KitKat'ı olmaz öyle şey. Valla protesto felan yapıyomuşuz :D :D

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Valla ben inanmıyorum.S3 Alıcak ya KitKat'ı olmaz öyle şey. Valla protesto felan yapıyomuşuz :D :D

Boş yere vermemezlik edecek eğer vermez ise.512 ram de rahat çalışacak dendi.vermezlerse ayıp ederler.üstüne bide gelecek dendi sonra gelmeyecek oldu çocuk oyuncağı sanki.zamanında en çok satan telefon hemde ve hala da öyle ne s4 nede s5 ( ki ihtimali bile yok ) s3 ün satış rekorunu geçemedi/geçemez

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
her ikisinide denedim
[h=2]GM Discovery den vazgecme hem kullanışlı ve ideal bir telefon iphone almasaydım bunu alacaktım fiyatı zannederim 600 civarı[/h]hayırlı olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocalarım şimdi S3 4.4.2 almıyor. GMD ülkemizde G2den Z1 ve Z ultradan önce yani nisan ayında 4.4.2 alacak. S3'ün ram kullanımınıda herkes biliyor GMDninkinide. S3te 100 mb boşta kalırsa kendinizi şanslı sayın. Ama GMD'de 450 Mb'tan çok boş ram var. Ha boş ram ne android kullananı sever diyenlerede S3'te 1 internet sayfası 1 müzik çalar aç sonra aa oyun açıyım de internet direk kapanır ama gmd'de bu yok. İstediğin kadar uygulama açıyosun. Sonra 1 Martta gelen güncellemeyle tamamen stock 4.4 Kitkat arayüzüne dönülüyor hem launcher hem ayarlar stock oluyor. Çift tıklama ile açılma gibi güzel özelliklerde geliyor. 4.4.2 ile Multi window özelliğide gelicek zaten. Ayrıca GMD'nin kullandığı A7 işlemci hem hiç ısınmıyor hemde şarjı çok iyi. S3 bi oyun oynayınca yeni demlenmiş çaydanlık kadar ısınıyor maşallah :D

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hocalarım şimdi S3 4.4.2 almıyor. GMD ülkemizde G2den Z1 ve Z ultradan önce yani nisan ayında 4.4.2 alacak. S3'ün ram kullanımınıda herkes biliyor GMDninkinide. S3te 100 mb boşta kalırsa kendinizi şanslı sayın. Ama GMD'de 450 Mb'tan çok boş ram var. Ha boş ram ne android kullananı sever diyenlerede S3'te 1 internet sayfası 1 müzik çalar aç sonra aa oyun açıyım de internet direk kapanır ama gmd'de bu yok. İstediğin kadar uygulama açıyosun. Sonra 1 Martta gelen güncellemeyle tamamen stock 4.4 Kitkat arayüzüne dönülüyor hem launcher hem ayarlar stock oluyor. Çift tıklama ile açılma gibi güzel özelliklerde geliyor. 4.4.2 ile Multi window özelliğide gelicek zaten. Ayrıca GMD'nin kullandığı A7 işlemci hem hiç ısınmıyor hemde şarjı çok iyi. S3 bi oyun oynayınca yeni demlenmiş çaydanlık kadar ısınıyor maşallah :D

Sadece fiyatı yüzünden discoveryi seçiyor diyorlar bana discoveryin RAM kullanimi ana menü geçişleri siz daha rehberi açamasken discoveryde oyunlar açıliyor ayni anda 2 büyük oyun acik olunca biri kapaniyor en kötüsü discoverylerin touchwizz gibi dandik bir arayuzumuz yok

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
400-450 mb boş alan kalıyor sallamasyon yapmayalım.Ve donanım olarak önde ancak 650 tl ye s3 kadar olmasada iyi bi performansı var ona lafım yok.gelen 4.3 güncellemesi ile artık s3 o kadar kötü değil (Antutu da 19000 yaptı) ama genede satıp elite alcam:D

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
400-450 mb boş alan kalıyor sallamasyon yapmayalım.Ve donanım olarak önde ancak 650 tl ye s3 kadar olmasada iyi bi performansı var ona lafım yok.gelen 4.3 güncellemesi ile artık s3 o kadar kötü değil (Antutu da 19000 yaptı) ama genede satıp elite alcam:D

Al hocam :] :D

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Boyle konumu varmis
enypabu8.jpg
discovery den sogudum bina bide senin üstündeki posta note 3 den daha iyi.diyor discovery e obada kanım dondu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bizim arkadaş diyodu samsung galaxy s4mü general mobile mi arkadaş general mbile diyooo

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
S3 eskidi artık. Bekle S5 satılmaya başlasın S4 alırsın. Plastik kasaya takılmazsan 4 4'lük telefon önerimdir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

GM Discovery Note3'ten daha iyi.(genel olarak)
Genel olarak derken? Neleri mesela?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Zihniyetine hayran kalmamak elde değil kardeşim :) s3 ilk çıktığında 1800 TL civarında idi.gm discovery ise 600 - 700 TL den piyasaya girdi.
Senin burda demeye çalıştığın şey ; ''s3 800 TL civarında hadi gel bundanda kork.'' :D

S3 ün ilk zaman ki fiyatı nerede ? Şimdiki fiyatı nerede ? gm discovery ile karşılaştırıyosun hala :)
gülüp geç hocam muhatap olma. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
discovery al hatta discovery elite al yeni modeli ben çok memnunum diccovery den telefonumu modem olarak kullanıyorum avea danda üçlü paket aldım çok süper şu anda fiyatına göre telefon çok iyi.

Emrenail

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim S3 diyorum ben sana herşeyiyle güncellemede gelecektir diye düşünüyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Boyle diosunuz ama discovery 1000tl olsaydı malzeme kalitesi işlemcisivs hherşeyi s3 den kat kat iyi olurdu