Vine fonemeni
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Yardim edin
Yakında S4 mü gmd mi diye konu açılacak diye korkuyorum. Yapmayın Allah aşkına.
Ya yapmayın Allah aşkına şaka mı yapıyorsunuz yaHocam neden öyle diyorsun ki ?
Bencede,Gmd S3'ten daha iyi.(Genel olarak.)
(Tam olarak daha iyi demiyorum,ama yanlış anlaşılmasın.)
Ayretten bence S4'tende daha iyi.(Genel olarak.)
Ya yapmayın Allah aşkına şaka mı yapıyorsunuz ya![]()
![]()
İşçilik malzeme konusu tartışılır ama performans olarak konuşmaya bile gerek yok . Neyse uzatmayalım isteyen istediğini alsın.Yok hocam estafurullah.Şu açıdan öyle dedim:
Gmd biraz daha düzeltirse kendini,S4'ü gerçekten geçebilir.Ama tabiki tam geçemez.Bide S4 1900 Tl mi ne,ama bu telefon 600-700 Tl.S4 kamera,işçilik ve birkaç konuda daha üstün Gmd'den.Diğer konularda Gmd geçiyor ama.Bu durum kişiden kişiye göre de değişebilir.Ayrıca S4'ünde işçiliğinde eksiklikler var.En büyük eksikliği ise kapağının gene diğer Samsung telefonlardaki gibi plastik olması.Kasa kaliteside iyi olabilir ama çok iyi değil.
İşçilik malzeme konusu tartışılır ama performans olarak konuşmaya bile gerek yok . Neyse uzatmayalım isteyen istediğini alsın.
Saçmalamayın. Gmd daha iyi diyenler var şaka gibi.
Ben g.m.d'den g2ye geçtim kıyaslama yapayım mı :laugh:
Bir kere daha ideal boyutta ekranı ciddi derecede daha güzel ses kalitesi çok daha önde birçok özelleştirmesi var klavyenin bile temasını degistirdim oyun performansı ciddi derecede önde note 2 5-10 dk oyun oynayınca ateş gibi oluyor lgde cok daha az oluyor bu kamera iyi 2 cihazında ama g2nin video çekimi harika batarya olarak note 3 bir adım önde note 2de kalem var bunda yok ben çok aramadım kalemi note2den sonra arayüz bence lgnin daha hoş duruyor tusların arkada olnası önemli bir artı olmuş artık daha güvenli kullanıyorum birde g2de kumanda özelliği var iyi olmuş bizim klimada lg uyumlu çalışıyor kısaca g2 bnm değerlendirmeme göre 1 numaralı akıllı telefon.He birde siyahı çok şık.G2 merak ettiğim bir ürün bana gmle değilde note 2 ile kıyasla![]()
Merhaba ben bir GM Discovery kullanıcısıyım yukarıda bazı arkadaslar güncelleme almıyor vs demıs telefon bende 2.5 aydır var suana kadar cihazım 5 güncelleme aldı bende bu cıhazı almadan once s3 alcaktım ama bunu duydum bunu aldım yarı fıyatına aynı ozellıkler kamare uygulama hız olarak ıyı bence bende almadan once general mobıle dıye bazı suphelerım vardı ama alınca tamamen gectı telefonu cok yere dusurdum suan sapasaglam telpa garantılı hız olarak gercekten ıyı bırde ıstersen uygulamararı hafıza kartına tasıyabılıyorsun cok guzel bır telefon tavsıye ederım paranın yarusu sana kalmıs olur
G2 merak ettiğim bir ürün bana gmle değilde note 2 ile kıyasla![]()
,Hocam neden öyle diyorsun ki ?
Bencede,Gmd S3'ten daha iyi.(Genel olarak.)
(Tam olarak daha iyi demiyorum,ama yanlış anlaşılmasın.)
Ayretten bence S4'tende daha iyi.(Genel olarak.)
HTC, Sony, LG kullanıyor. Samsung'da kullanmaya başlayacak. Ne varmış MTK işlemcilerde?GMD çok tutuldu ama bu mtk işlemci için çok iyi şeyler söylemiyolar