GM Discovery II vs Asus Zenfone 6

MadJR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Discovery 2 nin arka kısmını görene kadar onu almayı planlıyordum ama hiç hoşuma gitmedi görüntüsü tabi işlemcisi falan olsun çok iyi ama ısınamadım alsam içim rahat eder mi bilmiyorum.
Bu günde zenfone 6 yı gördüm gerçekten hoşuma gitti ama antutu testinin sonuçlarını görünce ondanda soğudum 19bin falan almıştı yanlış hatırlamıyorsam

Bir yandanda xiaomi gelecek diyorlar iyice kafam karıştı bekleyip xiaomi mi almalıyım yoksa discovery 2 mi almalıyım zenfone 6 mı alsam karar veremiyorum.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Zenfone 6 Discovery 2'ye göre daha iyi bir telefon olarak görüyorum.

Xiaomi Türkiye ye gelince Mi3 veya Mi4'ü almanızı öneriyorum.

Zaten Mi4 gelirse Samsung Lg gibi telefonların pek satın alınıcağını sanmıyorum.

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
xiaomi beklemek daha mantıklı olacaktır sanırım tabi ne fiyatta gelir hangi tarihte gelir bilinmez ama şahsen o telefonun tasarımı hoşuma gitmedi şahsen yoksa bende onu beklerdim ama neyse xiaomi den yana benim oyum tek sorun geliş tarihi.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle antutu ve diğer sentetik testlere pekte önem vermeni tavsiye etmiyorum bir kaç tanesi hariç. GM'nin antutudan yüksek alması sadece ama sadece 8 çekirdeğinin olmasından kaynaklı yok sa platformu S400 ile kafa kafa ya yarışır bi platformu var GM D2'nin.

ZenFone daha iyi duruyor kağıt üstünde özellikle düşük ışık koşullarında çok iyi sonuç veren bi kamerası var YouTubede aratıp bulabilirsin.

Xiaomi evet iyi bi marka ama ürünlerinden bence sadece Mi 3 veya Mi 4 alınır diğerleri yine dandik Mediatek işlemcisi olan 6592'yi kullanıyor. Fiyatlar belli değil ama çokta ucuz olmayacağını söylemek isterim..

MadJR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman Zenfone alacağım büyük ihtimal xiaomi çıkana kadar bekleyesim de fazla yok açıkcası.
Zenfone hakkında biraz daha araştırma yapmalıyım sonra büyük ihtimal alacağım.

Çok teşekkürler..

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Batarya konusunda zenfone 6
Yazilim konusunda su anda Dİscovery 2 onde ancak zenfone 6 da alacak
Ekran ve islemci konusunda discovery 2 önde gene
Tasarim konusunda kisiden kisiye degisir ancak zenfone un guzelken disc 2 daha hafif daha ince daha küçük bu yuzden bu kategoride esit diyebiliriz.
Ram depolama dersen ikisininde 2 gb rami varken yarin satilacak disc 2 ye micro sd takilmiyor takilani agustosta cikacak.

Sonuc olarak 6 inclik bir ekranda hd çözünürlük ucu ucuna yetecektir, asusun islemcisi malesef disc 2 nin gerisinde ben tercih edecek olsam discovery 2 tercih ederdim çünkü boyut benim için en önemli faktorlerden