GM Discovery çok fazla sayıda yanlış desen sorunu

ylodmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abiler şöyle bir sorunum var; GM Discovery telefonumda çok fazla sayıda yanlış desen denemesi olduğu için kitlendi. Kullanıcı adı(e-posta) ve şifre istiyor. Yalnız ben ikiside bilmiyorum ne e postayı ne de şifreyi bu mecbur reset atmam lazım ama telefondaki fotoğraf ve müzikler çok önemli benim için, onları kaybetmek istemiyorum, internet te çok fazla sayıda çözüm okudum ama galiba hiçbiri derdimi çözmüyor. çünkü Hata ayıklamayı açamıyorum tlfona herhengi bir program yükleyemiyorum pc ye program falan indirdim ama onlarda usb hata ayıklamanın açık olmasını istiyorlar. şu konudaki işlemi yaptım ama galiba müzik ve fotoları yedeklemiyormuş. ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım bana

Ayduyd123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğim kadarıyla Power+Ses açma tuşu ile ulaştığın ekrandan format atarsan kişisel dosyalarına birşey olmuyor, ama alabiliyorsan yedek almanı tavsiye ederim. Bu arada o e-posta ve şifre senin telefonunda google play v.b yerlerde kullandığın gmail hesabın ve şifresini girmen gerekiyor.

ylodmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Malesef e-posta ile ilgili en ufak bilgimiz yok fotoğrafları yedekleyebilecek bir çözüm yok mu

boybey02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ses kısma ve açma kapama tuşu na basılı dur oradan yapabilirsin resimler falan gidebilirmi bilmiyom