GM 9 Pro

Hangi marka telefonu kullanıyorsunuz

• General Mobile

Kullanılan: 3 37.5%
  • İphone

Kullanılan: 1 12.5%
  • Samsung

Kullanılan: 1 12.5%
  • Huawei

Kullanılan: 3 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

gozlemiscisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar selam,

Öncelikle bir Türk markası olması,Türkiyede üretilmesi üzülerek beni düşündürtmüştü teknoloji konusunda iyi markalarımız olsa da (Beko, Vestel v.b)bunları beyaz eşyayla sınırlı görerek cep telefonu konusunda türk markalarına pek bulaşmamayı tercih ederdim. Huawei P20 Lite ve GM 9 Pro arasında kalmıştım ve ta ki arkadaşımın önerisini alana kadar. kendisi ilk çıktığında 2.000 küsürken aldığı gm9pronun şimdilerde düştüğü fiyatı (1600lere) kadar düşmüştü söyleyerek yakınmıştı. ama yine de çok pişman olmadığını memnun olduğunu söyleyince ben de atladım. yaklaşık 2 hafta oldu son derecce de memnunum özellikle oyun tutkunu olduğum için COD ve PUGB gibi oyunlarda akıcılığı çok yüksek olan 4 GB Ram'e sahip bi telefon. kamera olarak da fena değil ama özellikle batarya konusunda çok iyi olduklarını söyleyebilirim(ki önceden iphone kullanıyodum iphonecular çektiğim çileyi daha iyi bilir pil konusunda)1500 - 2000 arasında bütçem var kamerası bataryası iyi olsun beni uğraştırmasın diyenler için önerim GM 9 Pro'dur.

Ürünle ilgili başka yorumları olan varsa bu konunun altına toplanabilir.

Sağlıcakla,

maxresdefault.jpg

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Arkadaşlar selam,

Öncelikle bir Türk markası olması,Türkiyede üretilmesi üzülerek beni düşündürtmüştü teknoloji konusunda iyi markalarımız olsa da (Beko, Vestel v.b)bunları beyaz eşyayla sınırlı görerek cep telefonu konusunda türk markalarına pek bulaşmamayı tercih ederdim. Huawei P20 Lite ve GM 9 Pro arasında kalmıştım ve ta ki arkadaşımın önerisini alana kadar. kendisi ilk çıktığında 2.000 küsürken aldığı gm9pronun şimdilerde düştüğü fiyatı (1600lere) kadar düşmüştü söyleyerek yakınmıştı. ama yine de çok pişman olmadığını memnun olduğunu söyleyince ben de atladım. yaklaşık 2 hafta oldu son derecce de memnunum özellikle oyun tutkunu olduğum için COD ve PUGB gibi oyunlarda akıcılığı çok yüksek olan 4 GB Ram'e sahip bi telefon. kamera olarak da fena değil ama özellikle batarya konusunda çok iyi olduklarını söyleyebilirim(ki önceden iphone kullanıyodum iphonecular çektiğim çileyi daha iyi bilir pil konusunda)1500 - 2000 arasında bütçem var kamerası bataryası iyi olsun beni uğraştırmasın diyenler için önerim GM 9 Pro'dur.

Ürünle ilgili başka yorumları olan varsa bu konunun altına toplanabilir.

Sağlıcakla,

Ekli dosyayı görüntüle 80779
5 yıllık 5s kullanıcısı olarak batarya bana da çok cinnet geçirtti bende bir aksilik çıkmazsa BF günü Mİ9T'ye geçeceğim İPhone defterini de burada kapatacağım İPhone'dan yeterince nasibimi aldığımı düşünüyorum ve artık gram ilgimi çekmiyor aynı şekilde IOS işletim sistemi de çünkü 6 senedir aynı arayüz cidden kabak tadı verdi Apple anca böyle yerinde sayar cidden IOS bana çok sıradan ve sıkıcı geliyor 10 aydır İPhone'a gıcık kapıyorum önümüzdeki ay Xiaomi'ye geçmek için ise can atıyorum şimdi bana soracaksın eeee bunu bana neden anlatıyorsun diye haklısın içimi dökmek istedim çünkü neler çektiğimi bir ben bir Allah bir de bu forumda tanıştığım üyeler biraz da doldum içimi boşaltmam gerekiyordu
GM9 Pro ya gelirsek güle güle kullan umarım type-c girişi veya herhangi bir kronik sorun yaşamadan 3-4 sene kullanırsın Teknosa'da Call of Duty test ettim gayet akıcı oynatıyor ancak bir şey farkettim telefonun arkası bana cam görünümlü plastik gibi geldi ve arkası soğuktu plastik hissiyatı verdi bana sende de öyle bir durum oldu mu bilmiyorum bu arada saf android'den cidden nefret ediyorum özellikle alttaki google arama çubuğunun sabit olması benim göz zevkimi bozuyor sırf bu yüzden Nova Laucher kurardım tabi bu benim kendi görüşüm kullanıcı arayüzü tamamen subjektiftir ben MİUI Oxygen OS severken başkası One UI veya saf android sevebilir bu tamamen zevk meselesi

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Motorola moto z