Herkese merhaba ardakşlar gm 20 almayı düşünüyorum oyun oynarım ama pugb falan değil okey tarzı şeyler genel olarak sosyal medya kullaniyorum sarjı nasıl kronik bi sorunu varmıdır bütcem en fazla 2000 yardımcı olursanız sevinirim
GM 20 pro alırsan daha uzun giderHerkese merhaba ardakşlar gm 20 almayı düşünüyorum oyun oynarım ama pugb falan değil okey tarzı şeyler genel olarak sosyal medya kullaniyorum sarjı nasıl kronik bi sorunu varmıdır bütcem en fazla 2000 yardımcı olursanız sevinirim
Sorun yaşayanı görmedimpronun bir sıkıntısı varmı kronik
Düşünebilirsin.Herkese merhaba ardakşlar gm 20 almayı düşünüyorum oyun oynarım ama pugb falan değil okey tarzı şeyler genel olarak sosyal medya kullaniyorum sarjı nasıl kronik bi sorunu varmıdır bütcem en fazla 2000 yardımcı olursanız sevinirim
GM 20 yi salla.Eski amiral gemisi cihazı almanı tavsiye ederim.Herkese merhaba ardakşlar gm 20 almayı düşünüyorum oyun oynarım ama pugb falan değil okey tarzı şeyler genel olarak sosyal medya kullaniyorum sarjı nasıl kronik bi sorunu varmıdır bütcem en fazla 2000 yardımcı olursanız sevinirim
katılıyorum gm 20 den iyidirRealme 7 bakabilirsiniz
En doğru kararı yapmışsınrealme baktım realme 7 alacam bakalım herkese teşşekür ederim