Globeshopperturkey.com

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Amerkidan birşeyler almayı düşünüyorum ama neredeyse hiçbir site/kullanıcı, ürünleri Türkiyeye göndermiyor. globeshopperturkey.com diye bir site buldum. Citi bank'dan kredi kartı olan herkes kullanabiliyormuş. Bu hizmeti daha önce kullanan oldu mu? Bu hizmetin kargo ücretleri konusunda fikri olan var mı? Ücretler sitesinde yazıyor ama ben tam olarak çözemedim. Ayrıca her hangi bir yolla internet üzerinden ürün satın alan arkadaşlar, ürünler kaç gün/hafta da elinize ulaşıyor?

Amerikadan ürün alma ve globeshopper.com.tr hizmeti ile ilgili tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Müthiş Bir Servistir !

TNT Yapıyor Kargo Taşımacılığını Bildiğim Kadarıyla Transfer Şeklinde CitiBank'ta Güvence Veriyor !

Zaten Sen Amerika'daki Adrese Kargoları istiyorsun o Adrese Gelen Kargoları Görebiliyosun . İstediğin Zaman Türkiye'deki Adresine İstiyorsun İstediğin Kargoyu 3-5 İş Günü İçinde Gelecek Bilgisi Var Ama Maksimum 15 Gün Sürüyor !

Sitedeki Fiyatlandırma Bilgisi Verilmiş Ama Şöyle Bir Örnek Vereyim

Bitane IPHONE Aldın Sana Takriben Kargo Ücreti En Fazla 45 TL Civarıdır!

Uluslararası Taşımacılık Yapan Diğer Şirketlere Göre Çok Ucuzdur!

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bilgiler için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla çok çekinilecek bir durum yok. Peki ben ebay konusunda güven sıkıntısı yaşıyorum. Gümrük limitini aşmayacak bilgisayar donanımı almak istiyorum kendim için. Bu konuda sıfır ürünler satan bir alışveriş sitesi biliyormusun? Mesela bizim teknosa, vatan bilgisayar, hepsiburada vs. gibi siteler.

muratozen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba forumdaki mesajınızı okuyunca bilginizden yararlanmak istedim.Ben de Globeshopperturkey üyesi oldum.Biz yurtdışından alışveriş yapanların en büyük kabusu bildiğiniz gibi gümrük...Siz yazınızda iphone aldığınızı belirtmişsiniz...Benim öğrenmek istediğim gümrüğe takılıp takılmadığı..Malum,telefon vs gibi değerli şeyler takılabiliyor gümrüğe.Bu globeshopperturkey birşekilde gümrükten geçmesini mi sağlıyor bu tip cihazların?
Gerçi kredi kartını alırken müşteri temsilcim Citibank çalışanı arkadaşlarının gümrüğe takılmadan rahatça ipad bile getirttiklerini söyledi ama ben emin olamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkür ederim...

muratozen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba forumdaki mesajınızı okuyunca bilginizden yararlanmak istedim.Ben de Globeshopperturkey üyesi oldum.Biz yurtdışından alışveriş yapanların en büyük kabusu bildiğiniz gibi gümrük...Siz yazınızda iphone aldığınızı belirtmişsiniz...Benim öğrenmek istediğim gümrüğe takılıp takılmadığı..Malum,telefon vs gibi değerli şeyler takılabiliyor gümrüğe.Bu globeshopperturkey birşekilde gümrükten geçmesini mi sağlıyor bu tip cihazların?
Gerçi kredi kartını alırken müşteri temsilcim Citibank çalışanı arkadaşlarının gümrüğe takılmadan rahatça ipad bile getirttiklerini söyledi ama ben emin olamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkür ederim...

---------- Post added at 01:00 ---------- Previous post was at 00:58 ----------

Gerçi kredi kartını alırken müşteri temsilcim Citibank çalışanı arkadaşlarının gümrüğe takılmadan rahatça ipad bile getirttiklerini söyledi ama ben emin olamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkür ederim.

yokur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu konu açılalı tam 2 sene olmuş arkadaşım cevap vermemeleri normal,sitesine gir orda yazıyor herşey

https://www.globeshopperturkey.com/faq.aspx

"Siparişlerim gümrükten nasıl geçecek?

Değeri 150 Euro'nun altında olan ve aynı üründen 3 adet ve daha fazla olmayan siparişleriniz gümrüğe girmez. Gümrüğe giren paketleriniz için gümrük işlemlerini siz yapabilir, ya da taşıyıcı partnerimizden gümrük işlemlerinizi yapmak üzere gümrük komisyonculuğu hizmeti alabilirsiniz."

yalnız pek bir cazibesi yok bence kargo ücretleri çok pahalı.ben geçen ebaydan fan siparişi verdim hong konktan 8 günde adresime geldi hatta 1 usd'lik economic kargoyu seçtim