Gizli Dosya Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cause
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cause

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows XP kullanıcısıyım.. Gizli Dosyalarımı Göster Seçeneğini işaretleyip tamam dedikten sonra tekrar gösterme seçenegine dönüyor ve gizli dosyaları göremiyorum.. 2 kere format attim D yi biçimlendirdim ama nafile..Ne yapmak lazım bu duruma ?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Başka bir xp yüklemeyi dene....

Cause

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı Xp yi başka bir pc ye yükledim fakat herhangi bir sorun olmadı..Sorun benden yana ama anlayamadım bir türlü.. Forumun birinde yeni bir word sayfası açıp uzunca bazı komutları kopyalayip kaydetmemi söylemişlerdi ve başarılıydı sonuç fakat onuda kaybettiğimden durumu çözemedim..

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sorun amvo.exe adlı virüsten kaynaklanıyor.Kendisi Türk yapımı bir virüs. Genelde flash disk,hafıza kartı,taşınabilir hdd gibi aygıtlardan bulaşıyor.
Gösterdiği yan etki ise gizli dosyları göster demenize rağman bu komutu uygulamaması.
Sorunun çözümü için aşağıdaki temizleyiciyi kullanabilirsiniz.
Aynı soruyu size birkaç defa sorsa bile temizlemediğini sanmayın.Birinde olmasa birinde temizliyor.Ben denedim ve sonuç başarılı çıktı.
Ama bu da etkisini göstermezse dosyaya koyduğum registry dosyasına çift tıklayarak da sorunu çözebilirsiniz.Ama önce programı kullanmayı deneyin.Sonra registry işine girin.

http://rapidshare.com/files/152770442/Gizli_Dosyalar_Goeruenmueyor.rar.html

Cause

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler Dostum deneyeceğim..

XyMoX

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Windows XP kullanıcısıyım.. Gizli Dosyalarımı Göster Seçeneğini işaretleyip tamam dedikten sonra tekrar gösterme seçenegine dönüyor ve gizli dosyaları göremiyorum.. 2 kere format attim D yi biçimlendirdim ama nafile..Ne yapmak lazım bu duruma ?

ßurdan combofix'i indir..Calıstır karsına cıkanlara evet de düzelecektir..Calısan programları kapatmayı unutma calıstırmadan önce...Guvenlik modda yaparsan daha iyi olur.
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=combofix&lid=7011

Cause

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olmuyor olmuyorr :) Galiba kaderime razı olucam.. Saolun önerileriniz için..