Gittigidiyor'da 'kopya kalemi' rezaleti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Gittigidiyor alışveriş sitesinin sorumsuz ticaret anlayışı öğrencilere ancak bu kadar kötü örnek olabilirdi. Site kopya çekmeyi meşru bir eylem gibi gösterirken,sitenin kopya kalem ilanı bu kadar da olmaz dedirtti.

727320100310020334143.jpg

Gittigidiyor isimli internet sitesi entresan bir ilana imza attı. Türkiye’nin en işlek alışveriş sitesi sloganı faaliyet gösteren site sanal ticaretteki vurdumduymazlığını böyle ortaya koydu. Site hiçbir sorumluluk taşımaksızın ve endişe duymaksızın kopya kalemi satışı gerçekleştiriyor.

Sitede yer alan ilan Amerika’dan ithal olarak tanıttığı kalemleri öğrencilere kolaylık olarak sunuyor. Kopya davranışını meşrulaştıran ve sıradan gören anlayışı gözler önüne seren site, ürününün stoklarla da sınırlı olduğu belirtiliyor. Ürünün formül unutmaya son verdiğini ve sınavlarda yardımcı olacağı vaadini de eklemeyi ihmal etmeyen site kalemin Türkiye’de hiçbir yerde bulunamayacağını da ekliyor.

Görüşlerine başvurduğumuz İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ilanı “Firmaların ticari beklentilerini insanların faydalarına sunacakları yerde, okullarımızda disiplin suçu olarak görülen kopyanın bu şekilde özendirilmesi ve çocuklarımızı utanılacak davranışlara sürüklemeleri son derece yanlıştır.” diye yorumladı.

Yeni müfredatta ezberciliğin önüne geçmek amaçlanırken, bu tür materyallerin öğrencilerin önüne sürülmesinin yüz kızartıcı olduğunu söyleyen Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilisi “Çocuklarımızın pedagojik gelişimlerini, eğitim süreçlerini sekteye uğratacak, onları yanlış tutum ve davranışlara sürükleyecek ürünlerin satışının gayri insani olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Haber7

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Rezillik.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
bedava kopya çekebiliyoken parayla kopya neden çekelim ki??

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
kopya çekmek sanattır yav
böyle şeylere gerek yok :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
her şeyi ticarete döktüler :D

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Tanıtım da acayipmiş.Hala satışta Allahın kuluda arayıp siz ne satıyorsunuz kardeşim demez.

SINAV-KOPYA-KALEMI-ILK-SIZ-ALACAKSINIZ__24844727_0.jpg

SINAV-KOPYA-KALEMI-ILK-SIZ-ALACAKSINIZ__24844727_0.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şu tanıtımdaki çarpı atılmış 3. resimdeki yöntemi erkek bir hoca görse bir şey demez kıza. :D:D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Puahahahahahahaha site ne yapsın sitemi satıyor bunları her ilanın bir sahibi var. ahh sizi ahh. E tabi bir yanda haber7 , diğer yanda gittigidiyor olsunca nerden vursak diye bakıyorlar. Puahahaha vurun l** birbirinize adamsınız ! :D :D Görüşlerine başvurduğumuz İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri kim bunlar acaba isim verirmisiniz ? :D

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Kalem nasıl çalışıyor onu anlamadım Nasıl yardım ediyorki Öğrenciye :D

metallica91

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Puahahahahahahaha site ne yapsın sitemi satıyor bunları her ilanın bir sahibi var. ahh sizi ahh. E tabi bir yanda haber7 , diğer yanda gittigidiyor olsunca nerden vursak diye bakıyorlar. Puahahaha vurun l** birbirinize adamsınız ! :D :D Görüşlerine başvurduğumuz İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri kim bunlar acaba isim verirmisiniz ? :D

Uyanan biri çıkmış sonunda =)) Kalem satış ilanını veren herhangi bir şahıstır, yani site yetkilileri satmıyor bunu :D

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Kopya kağıdını sarıyor kalem. :D Dışarıdan belli olmuyormuş. :)

Bu kadarcıkmıymış marifeti Bence Çok saçma bi ürün :D daha etkileyici bişi bekledim ama bizim ilkokuldaki taktikler daha iyiydi Gravatın içine sokma Sıraya yazma Saatin altına kağıt saklama taktiklerimiz vardı :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
biraz inceledim son senem olmasa düşünebilirdim
kısmet üniversite ortamını gördükten sonra lazım olursa alırız :D klasik yöntemler işe yaramazsa tabi.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Resmi sitesinde bi açıklama var da Gittigidiyor satışında coşmuşlar :D

http://www.kopyakalemi.com/index-5.html

Uyarı.
spacer.gif

"Bu ürünün kullanım şekli ve amacı tamamen alıcının insiyatifindedir. Ürünün sadece lasman adı kopya kalemi olup, iş bu ürünün kopya niteliğinde bir davranışı teşfik amacı bulunmamaktadır. Ürünle veya kullanımı ile ilgili meydana gelebilecek olayların tüm sorumluluğu alıcıya aittir."

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
satıştan kalkmış galiba bulamadım :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Kapış kapış gitmiştir..:)

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13

:thumbup1: