GirenGirdi.Com

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cbox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bu nasıl sitedir yahu, şoktayım :D Bir de ilk girişte ciddiye alıp şikayet okudum :mrgreen: :hammer:

http://www.girengirdi.com/index.html

girengirdi_logo.PNG

Eleman Cem Yılmazdan Şikayetçi :mrgreen:

http://www.girengirdi.com/sikayet_incele-18839/cem_yilmaz_dan_sika.html

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
ahahahhahahahahahahahahahahahfa süper ya. :4: çok iyi isim gerçekten. :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
nefret edilecek bi site değil bence :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bu ne ya :laugh::laugh::laugh:
Cem Yılmaz 'dan Şikayetçiyim

kardeşim adamı ne zaman dinlesek altımıza yapıyoruz her seferinde bir pantolon ve iç çamaşırı çöpe gidiyor bizim zararımızı mağduriyetimizi birileri karşılamalı yada bu gösteriler yasaklansın yani yeter ama yaw :)

Şikayeti Yazan : Şakir
Bu mesajı sildirmek Tıklayın ( Salak gibi buraya tıklayıp yeni şikayet yazmayın ...)

EN ÇOK SORUN ÇIKARANLAR
td[138]........

Şuna anlam veremedim
çok etkin ve taraflı
En Aktif , En Hızlı , En Tarafsız , En Sansürsüz

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bana girdi size girmesin diyorlar işte :) Hosting hakkında şikayet var mı diye bakıyordum host yazayım dedim kısaca, Medine-istanbul uçağında hacılara saygısızlık yapan host-hostes mesajı gördüm. koptum. okudum bir daha koptum :) adamlara su vermemişler :)

Saat 04.20'de Medine'den İstanbul'a gelmek için uçağınıza bindik. Uçak 30 dakika rotarlı kalktı, sahur vakti olmasına rağmen kost ve hostesler bize yemek ikramında bulunmadılar hacılar kendilerinden su istedi ancak bir kaç kişiye su verdikten sonra uçakta su kalmadığını belirterek diğer yolculara _bende onların içindeydim_ su vermediler. Yolcular daha sahur vaktinin bitmediğini ikram yapabilecek vakitleri olduğunu belirtmelerine rağmen saygısız bir şekilde ikramda bulunamayacaklarını belirttiler. Büyük bir lakaytlık ve saygısızlık içindelerdi. Sanki uçağın sahibi gibi davranıyor her soru soranı azarlıyorlardı. Acaba bu host ve hostesler Umre ve Hac uçakları için özellikle mi seçiliyor? Hacı olan insanların azarlanmaya layık olduklarını mı düşünüyorlar? Ben mesleğim gereği uçakal çok fazla seyahat ediyorum. Türk Hava yollarını da bir çok kere kullandım. Ancak hiç bir zaman böyle bir muamele ile karşılaşmamıştım. Bu şikayetim THY sitesine yazdığım halde bir ger dönüş alamadım Gereğinin yapılmasını ve tarafıma bilgi verilmesini rica ediyorum ..

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
boş muhabbet arıyorsanız eğer tam yeri o site.

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
çok şikayetçi bir site gibi geldi :)
İsmide çok cazip internette yasaklı isimler arasına girebilir ..:P

Reaksiyon puanı
68
:D . başka isim mi kalmadı:P dikat çekme açısından iyi bir domain.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Bildiğin tavsiye site bu yahu. :D :D Nefrete gerek yok. Giren Girmiş. :D

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
isim güzel ama uygulama ciddiyetsiz. Güzel bir site olabilirmiş ama şikayet okuduğum yerde bunu görene kadar;

(Bu mesajı sildirmek Tıklayın ( Salak gibi buraya tıklayıp yeni şikayet yazmayın ...)

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
isim güzel ama uygulama ciddiyetsiz. Güzel bir site olabilirmiş ama şikayet okuduğum yerde bunu görene kadar;

(Bu mesajı sildirmek Tıklayın ( Salak gibi buraya tıklayıp yeni şikayet yazmayın ...)

gerçekten çok ciddiyetsiz bir site nefret ettiğiniz siteler kısmında olmasına şaşırmadım :)

isimden belli zaten, giren girdi ne demek ya sokak ağzının bile en alt seviyesi...