• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Giovani Dos Santos Galatasaray'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acele etme, tanırsın tanırsın :)
hadi hayırısı fenere gol atmasınlarda kime gol atarsa atsın isterse gol kralı olsun :D

aldığınız oyuncu golcumudur, yoksa ortasaha oyuncusumu, biliyorsunuz ki galatasarayda büssürü golcü var ama bir işe yaramıyor fenere gol atamıyorlar, demek ki defansa bir takviye yapması lazım. :)

hadi hayırısı fenere gol atmasınlarda kime gol atarsa atsın isterse gol kralı olsun :D

aldığınız oyuncu golcumudur, yoksa ortasaha oyuncusumu, biliyorsunuz ki galatasarayda büssürü golcü var ama bir işe yaramıyor fenere gol atamıyorlar, demek ki defansa bir takviye yapması lazım. :)
Golcü ve süper transferiniz Guiza ile ilgilen sen gerisini merak etme bence... :)

haldun abi gözünü seveyim elini çabuk tut bu akşamı boş geçmeyelim.

ortasahada hücum yönünde nere koysan oynar...
defansa takviyeye gerek kalmadı , yediğimizden fazla atalım yeterli :D

Alia Türksporda gördügün her haberi forumda açmamanı tavsiye ederim sezon başında galatasaraya getirmedikleri adam kalmadı (: 100 tane isim yazıyorlar bir ikisi mecbur tutuyo

Alia Türksporda gördügün her haberi forumda açmamanı tavsiye ederim sezon başında galatasaraya getirmedikleri adam kalmadı (: 100 tane isim yazıyorlar bir ikisi mecbur tutuyo
Siteleri karıştırıyor olmayasın? :)

Galatasarayla ilgili daha yalan bir haber yapmadılar. Orada okuduğun haberlerin altına iyi bak, turkspor özel haber yazarsa bir sorun yok, yazmıyorsa başka sitelerden almışlardır.

Emin olmadığım konuyu açmıyorum zaten. :)

bu saate kadar bi ses çıkmaması umutlarımızı azaltıyor.
Allahım böyle haberlere saflığımızdan mı yoksa inanamak istediğimizden mi inanıyoruz.

Jo akşam geliyor beyler. :) İnşallah bir sorun çıkmaz. :)

Haha kutlamalar başlamış. :D

Bekliyoruz bakalım merakla. :)

Hala mı haber yok :mellow: Gelmiştir diyodum ben artık. Umudu kesmeye basladım :glare:

Jo kesin olarak geldi sıra Dos Santos'ta. :dirol:

Resmi açıklama geldi Jo için. Şimdi sıra Dos Santos'ta. İnşAllah Jo gibi onu da resmi sayfamızda göreceğiz :)

yanlız dos santos gelirse muhtemelen sezon sonu kewell gider.
hatta jo coşarsa bonservisi alınır baros da gider...

gelene gidene bak aman yarabbi :D
gelen ayrı bir isim , giden ayrı bir isim :D

baros gitmez kewell hele hiç gitmez, ama aydın fln gider belli olmaz..

bu iki transferden sonra nonda kesin gider bence lincolnüde galiba bedavaya bir yere bırakırlar:rolleyes::rolleyes: