22 Şubat 2022 #1 Phorkys Asistan Cezalı Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 108 Reaksiyon puanı 56 Puanları 28 Yaş 25 beyler pp'me gif koyacaktım ama 1 mb geçmemesi lazımmış sanırım bendeki gif 2.28 mb nasıl küçültürüm boydan yapacaktımda gif boyutunu nasıl değiştiririm bilmiyorum
beyler pp'me gif koyacaktım ama 1 mb geçmemesi lazımmış sanırım bendeki gif 2.28 mb nasıl küçültürüm boydan yapacaktımda gif boyutunu nasıl değiştiririm bilmiyorum
22 Şubat 2022 #2 E Emre Özdoğan SDN Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 2,095 Reaksiyon puanı 3,028 Puanları 293 Bu siteden yapabilirsin Animated GIF optimizer and compressor Free online tool for optimizing animated GIF images to reduce file size. Compress GIFs with LZW compression, reduce colors or frame rate, remove duplicate frames. ezgif.com
Bu siteden yapabilirsin Animated GIF optimizer and compressor Free online tool for optimizing animated GIF images to reduce file size. Compress GIFs with LZW compression, reduce colors or frame rate, remove duplicate frames. ezgif.com