Ghost

1 2 3 4 5 6 7 8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm
ghost nasıl atılır en kolay hangi programla atabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim bir internet cafe için

Veledul_Maraz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ghost atmak demek Symantec firmasının bir ürünü olan Norton Ghost isimli programla önceden image'ını aldığın işletim sistemini tekrar aynı program yardımıyla harddiskine yüklemen demektir. Bu mevzu mantığını anlaması zor fakat yapması kolay bir uygulamadır gerekli bilgiyide google'a "görüntülü norton ghost anlatımı" yazarak arattığında çıkan ilk site sana yardımcı olacaktır

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Acronics True İmage 10 ile Rahatlıkla Yapabilirsin Ama Ücretlidir Söylim

Google dan "Acronis True image Resimli anlatım" die arattır istemediğin Kadar Anlatım Var

rolmodel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Slm
ghost nasıl atılır en kolay hangi programla atabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim bir internet cafe için

NORTON GHOST KULLANIMI - Resimli Anlatım - Gerekli Programlar
Gerekli Herşey Bu Dosyanın içinde... http://rapidshare.com/files/300986677/Norton_Ghost_Boot_Cd.zip.html
----------------------------------------------------------
Herkezin kullanmasını öneririm, ama internet cafe için ideal program DeepFreeze'dir. Çünki ne yaparsan yap, restart'tan sonra herşey ilk günki gibi oluyor...
Gerekli Herşey Bu Dosyanın içinde... http://rapidshare.com/files/300992496/DeepFreeze.zip.html

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Çok kullanışlı bir yöntemdir.Bilgisayarında ghost omayanlara kesinlikle tavsiye edilir.Sonra format atarkan dakikalarca beklersiniz.Ghost var ise birkaç dakikada ve yüklü programlı bir şekilde bilgisayarınız hazır hale gelir.

1 2 3 4 5 6 7 8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok kullanışlı bir yöntemdir.Bilgisayarında ghost omayanlara kesinlikle tavsiye edilir.Sonra format atarkan dakikalarca beklersiniz.Ghost var ise birkaç dakikada ve yüklü programlı bir şekilde bilgisayarınız hazır hale gelir.
1 tane bilgisayara bozuldu diğer bilgisayarlar la anı özellikte acaba ordan komple nasıl diger bozulan bilgisayara kopyalayabilirim yanii imaj yapabilirim? detaylı olarak anlatabilirmisiniz sitelerde var fakat anlamadım net olarak :(

zeren

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
vallahi hepsini denedim ücretli prg lara taş çıkartır.ücretsiz kullanımı hepsinden kolay yedekleme prg paragon sdn sayesinde tanıdım prg sag olasın sdn sag olasın paragon niğde aziz

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Ben acronis true imağe home version kullanıyorum çok kullanışlı.
Dedikleri gibi deepfreeze i de kullansan iyi olur ama kurmadan önce iyi bi virüs
taraması yap.