Ghost (imaj alma) sorunu

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar ghost ile c sürücüsünün imajını almak isterken böyle bi hata çıkıyo ne yapabilirim

2994.jpg

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sanırım C:\ sürücüsünü yedek almak istiyorsun ve yedeklemeyide yine C:\ sürücüsüne yapmaya çalışıyorsun. Yedekleme işlemini başka bir bölüme yapman gerekiyor. ( Ör: D:\, E:\ vb.) Resimdeki hatada ise "Bölüm işletim sistemi ya da aktif Sanal bellek dosyası içermekte" diyor.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Sanırım C:\ sürücüsünü yedek almak istiyorsun ve yedeklemeyide yine C:\ sürücüsüne yapmaya çalışıyorsun. Yedekleme işlemini başka bir bölüme yapman gerekiyor. ( Ör: D:\, E:\ vb.) Resimdeki hatada ise "Bölüm işletim sistemi ya da aktif Sanal bellek dosyası içermekte" diyor.

YOK ARKADAŞ BEN D YE ALMAK İSTİYORUM İMAJI

3198.jpg

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
D:\ sürücüsünde işletim sistemi yüklümü yada daha önceki işletim sisteminden kalan dosyalar olabilir mi? Pagefile.sys gibi?

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
D:\ sürücüsünde işletim sistemi yüklümü yada daha önceki işletim sisteminden kalan dosyalar olabilir mi? Pagefile.sys gibi?

yok sadece müzik video gibi dosyalar var ve 20gb boşluk var bi alakası varmı acaba

october

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yedeğini almak istediğin sürücüde ( C:\ ) aktif işletim sistemi olduğu için yapılamıyor, çünkü ghost yedeğini alacağı diski veya partitionu kullanılmaması için kilitliyor. Bu işlemi PC yi DOS la boot edip ghost un DOS versiyonlarından biriyle daha hızlı ve sorunsuz yapabilirsin.

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
october arkadaşımız güzel söylemiş. Hiren's BootCD ile bilgisayı boot edip DOS'tan Norton Ghost'un DOS versiyonu ile bu işlemi kolaylıkla yapabilirsin.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar ghostun dos versiyonu nasıl kullanılıyo onu resimli anlatım yaparmısınız bana lütfen:helpsmilie::sad:

ultumdur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yedek alırken güvenlik yazılımları v.s herşeyi kapatıp bir denesene