GFBden Yıldırıma Cevap Geldi!

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Dinamo Kiev maçından sonra çıkan kavga ve başkan Aziz Yıldırım’ın istifaya davet edilmesi ile ilgilerinin olmadığını belirten GFB grubu, internet sitelerinde yapılan suçlamalara cevap verdiler.

2008_08_25_fenerbahce_seyirci_gfb.JPG

Protestolarla ilgili...

Dinamo Kiev ile oynadığımız Şampiyonlar Ligi maçının bitimi itibariyle bazı gazetelerin internet sitelerinde ve çeşitli internet platformlarında grubumuzla ilgili doğru olmayan haberlere yer verilmiştir. Grubumuzun Sayın Aziz Yıldırım'ı ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nu takımımızın kötü gidişatından dolayı protesto ettiği ve istifaya çağırdığı tamamen gerçek dışıdır. Takımımız sahadan mağlup ayrılsa bile bu yönde bir protestomuz olmadı, olmayacaktır. Grubumuz üyeleri Sayın Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun tribünlere karşı olan yanlış politikasından dolayı maç sonlarında protesto etmektedir ve bu protestolar esnasında bu zamana kadar kesinlikle "yönetim istifa" gibi bir tepki verilmemiştir. Protestolarımızı gayet medeni bir şekilde, kimseyle polemiğe girmeden ve kavgalara sebebiyet verebilecek boyutlara ulaşmadan yapmaktayız. Protestolarımız Sayın Aziz Yıldırım'ın tribünlere karşı olan yanlış politikası düzelene kadar devam edecektir.

Maç sonunda Fenerium Tribünü'nde bir grup seyircinin "yönetim istifa" tezahüratları sonucu çıkan kavgayla grubumuzun herhangi bir alakası yoktur. Grubumuz üyeleri ağırlıklı olarak Maraton Üst ve Migros Kale Arkası Tribünü'nde yer almaktadır. Kavga olaylarının gerçekleştiği Fenerium Üst Tribünü'nde herhangi bir oluşumumuz yoktur.

Ayrıca maç sırasında tribünlerin üst kısmında bulunan kedi yollarında ellerinde kamera ile dolaşan bazı kişiler insanları taciz ederek çekimler yapmakta ve terbiyesizlik boyutuna varan el kol hareketleriyle taraftarlarımızı provake etmeye çalışmaktadırlar. Bu oyuna gelmeyeceğiz. Hiç bir yasal yetkisi olmayan bu kameramanların tribünlerde bulunan kişileri fişleme girişimleri hukuk ihlalidir. Kınıyoruz.

Saygılarımızla

Genç FENERBAHÇELİLER

Kaynak

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
büyük bir hayal kırıklığından sonra böyle şeyler normaldir...normal olmayan Fenerbahçe dir...