Geri Dönüşüm Kurtarma

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Az önce setup programlar isimli bir klasörü yanlışlıkla toptan sildim.bunu klasör olarak geri getirmem mümkün mü?programların hepsi ayrı ayrı isme göre klasör içindeydi.nasıl yapabilirim bunu.yardım edin.:( recuva isimli programla tarıyorum ama bi kısmı geliyo onlarda işe yaramayan kısımlar.klasör olarak getirmem lazım.bi ton program vardı ya.

ertan2002

Asistan
Reaksiyon puanı
112
selam, öncelikle geçmiş olsun
sana tavsiyem sakin ol. Sonra benim dediğim iki programdan birini kullan. Biri pctools firmasının File Recover
diğeri de ontrack firmasının easy recovery professional..
bu ikisinden birini dene.ilkini önce deneyebilrsin. Kurulum yaparken seçeceğin dizini iyi seçmelisin. Eğer silinen dosyların C de ise D ye kur programı, D de ise C ye kur.. Bu sayede silinen veri üzerine birşeyler yazılmamış olur. Bu çok önemlidir. Silinen veriler üzerine başka bir veri yazılırsa daha önce silinmiş verilere ulaşamazsın..

not: file recover programının full sürümünü bulman gerek. internette var. Eğer full sürümünü bulamazsan bulduğu dosyaları sadece görebilirsin.Geri yüklemez

kolay gelsin

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
silindiği andan itibaren hiç bir işlem yapmadan pc yi kapatıcaktın.
sora farklı bir pc ye takıp herhangi bi boot la açıp,
recovery programı ile dosyaları alabilirdin,
büyük ihtimal hepsi kurtulurdu,
arkadaşında dediği gibi "Bu sayede silinen veri üzerine birşeyler yazılmamış olur. Bu çok önemlidir."

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bi kaç program denedim olmadı.bende sistem geri yükleme yaptım o da olmadı.artık çok geç yani.üstüne bi bardak soğuk su içtim.yardımlar için teşekkürler ikinize de

ertan2002

Asistan
Reaksiyon puanı
112
silinen verilerin çoksa kurtmarma şansın yine var.. Sen yinede dene bence.. bahsettiğim programlar kaliteli programlar. Ben 5 gb lık arşivimi kurtardım pc tools sayesinde, üstüne veri yazıldığı halde çoğunu kurtardım..