Gereksiz Ram Kullanımı

Enkaren

Asistan
Reaksiyon puanı
57
ram.png
görev.png
Bilgisayarımda Ram Kullanımı çok fazla bu ss'ler bilgisayar boştayken kullandığı ram'i gösteriyor şuan bilgisayarımda 4GB(Kullanılabilir Miktar 3,74) yazıyor ram yükseltmeye durumum yok ne yapmam gerek ?

Cenkulug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Benim bilgisayarım boştayken %28-35 arası ram kullanıyor bende anlamış değilim 8 gb bir de :D

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Malwarebytes ile tarama yapın. En son ne zaman format attınız ? Windows uzun süre format görmeyince sapıtabiliyor.

Enkaren

Asistan
Reaksiyon puanı
57
Benim bilgisayarım boştayken %28-35 arası ram kullanıyor bende anlamış değilim 8 gb bir de :D
Ben biraz araştırdım ve bir program buldum ismi "Mem Reduct" bu program ram kullanımını azaltıyor ben yaptım azaldı bende 400-450 mb ram boşaltıldı sende bir dene istersen.

Cenkulug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Ben biraz araştırdım ve bir program buldum ismi "Mem Reduct" bu program ram kullanımını azaltıyor ben yaptım azaldı bende 400-450 mb ram boşaltıldı sende bir dene istersen.
umarım işe yarar çok sağ ol bi link falan bırakabilir misin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malwarebytes ile tarama yapın. En son ne zaman format attınız ? Windows uzun süre format görmeyince sapıtabiliyor.
bilgisayar temiz formatla bir alakası yok konunun kullanımla alakalı :) yıllardır formatlanmayan pcler cayır cayır çalışıyor

Enkaren

Asistan
Reaksiyon puanı
57
umarım işe yarar çok sağ ol bi link falan bırakabilir misin ?

bilgisayar temiz formatla bir alakası yok konunun kullanımla alakalı :) yıllardır formatlanmayan pcler cayır cayır çalışıyor

MalwareBytes kullanıyorum 2016'dan beri bilgisayarımı en son 1 yıl önce format attım.