Enkaren
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 57
Ben biraz araştırdım ve bir program buldum ismi "Mem Reduct" bu program ram kullanımını azaltıyor ben yaptım azaldı bende 400-450 mb ram boşaltıldı sende bir dene istersen.Benim bilgisayarım boştayken %28-35 arası ram kullanıyor bende anlamış değilim 8 gb bir de![]()
umarım işe yarar çok sağ ol bi link falan bırakabilir misin ?Ben biraz araştırdım ve bir program buldum ismi "Mem Reduct" bu program ram kullanımını azaltıyor ben yaptım azaldı bende 400-450 mb ram boşaltıldı sende bir dene istersen.
bilgisayar temiz formatla bir alakası yok konunun kullanımla alakalıMalwarebytes ile tarama yapın. En son ne zaman format attınız ? Windows uzun süre format görmeyince sapıtabiliyor.
umarım işe yarar çok sağ ol bi link falan bırakabilir misin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayar temiz formatla bir alakası yok konunun kullanımla alakalıyıllardır formatlanmayan pcler cayır cayır çalışıyor
MalwareBytes kullanıyorum 2016'dan beri bilgisayarımı en son 1 yıl önce format attım.Malwarebytes ile tarama yapın. En son ne zaman format attınız ? Windows uzun süre format görmeyince sapıtabiliyor.
güvenilir mi bu link ?Mesaj otomatik birleştirildi:
MalwareBytes kullanıyorum 2016'dan beri bilgisayarımı en son 1 yıl önce format attım.
evet ben indirdim kurdum bir sıkıntı olmadı ama taratabilirsin siteyigüvenilir mi bu link ?
bu uygulama sanırım arka planda sürekli çalışıyorevet ben indirdim kurdum bir sıkıntı olmadı ama taratabilirsin siteyi
sürekli çalışması isteğine bağlıbu uygulama sanırım arka planda sürekli çalışıyor
ram kullanımının sürekli düşmesi için sürekli çalışması gerekiyorsürekli çalışması isteğine bağlı
sürekli ram temizliyor ama manuel elle değilEkli dosyayı görüntüle 137511böyle bir ss atarsam programın mantığını anlarsın diye düşündüm