gereksiz korku, heyecan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AsiOne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AsiOne

Asistan
Reaksiyon puanı
21
arkadaşlar karantinada kaldığım bu günlerde yaklaşık 2 aydır evden çıkmıyorum doğru düzgün insan yüzü görmüyorum, son günlerde içimde garip birşey var bacaklarım titriyor uyuşuyor gereksiz yere heycanlanıp korkuyorum mesela bugün bi köpeğin havlamasından acayip korktum yada telefondan biriyle konuşurken kalp atışım hızlanıyor ayaklarım üşüyüp uyuşuyor Önceden böyle bir şey yoktu bende bunun sebebi önemli birşey mi yoksa sadece evde durduğum için mi

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
"Yaygın Anksiyete Bozukluğu" olabilir, stresli günlerde etkisini göstermesi normaldir.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
16,928
bendede oluyo dışarı çıkmadığımdan galiba

AsiOne

Asistan
Reaksiyon puanı
21
bendede oluyo dışarı çıkmadığımdan galiba
bide bizim evde bi akraba var ve beni sürekli sinirlendiriyor seyaat kısıtlamasından dolayı da gidemiyor em stres hem sinir hem evde kalmak kafayı yemiş durumdayım

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
peki kendi kendine düzelir mi?
Stresten uzak kalınarak düzeltilebilir, ben antidepresan tedavisini seçtim tamamen götürüyor diyemem ama bastırıyor. 6 Aydır 15mg Secita kullanıyorum, bende YAB çok şiddetli bir panik ataktan sonra gelişti.

R.EmreGedik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dışarı çık biraz dolaş bakkala yada markete git mesela, stres ve bunalımdan oluyordur.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
16,928
bide bizim evde bi akraba var ve beni sürekli sinirlendiriyor seyaat kısıtlamasından dolayı da gidemiyor em stres hem sinir hem evde kalmak kafayı yemiş durumdayım
öyle akrabalar cidden gıcık oluyor sevdiğiö bir akrabamsa hep kalsın isterim kötü akrabalar çok gıcık oluyor

kayaemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
bana çok enteresan geldi bu durum inşallah kısa sürede düzelir
geçmiş olsun

AsiOne

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Stresten uzak kalınarak düzeltilebilir, ben antidepresan tedavisini seçtim tamamen götürüyor diyemem ama bastırıyor. 6 Aydır 15mg Secita kullanıyorum, bende YAB çok şiddetli bir panik ataktan sonra gelişti.
sanada geçmiş olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dışarı çık biraz dolaş bakkala yada markete git mesela, stres ve bunalımdan oluyordur.
2 gündür çıkıyorum işte dün dışarı çıktığımda bu olay hiç olmadı gayet rahat sakindim eve geldim yine devam etti

öyle akrabalar cidden gıcık oluyor sevdiğiö bir akrabamsa hep kalsın isterim kötü akrabalar çok gıcık oluyor
sorma biraz da kafadan çatlak deli oluyorum

[
bana çok enteresan geldi bu durum inşallah kısa sürede düzelir
geçmiş olsun
teşekkür ederim