Genius MaxFire Blaze 2 Gamepad İnceleme

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Orijinal Playstation kolunun yerine farklı bir tasarım arıyorsanız ya da bilgisayarda gamepad ile oyun oynama keyfini yaşamak istiyorsanız Genius'un MaxFire Blaze 2'sini beğenecek misiniz, bir bakalım.

Oyun konsolları son dönemde oyunların hem tarzını hem de oynanış şekillerini büyük ölçüde değiştirdi. Özellikle son nesil konsolların piyasaya çıkmasından itibaren oyun oynamak artık eskisine göre daha farklı bir hal aldı. PC oyunculuğu çekirdek kitlesini korurken, oyun oynamaya yeni başlayan kişiler için konsollar hem kullanımlarının PC'ye göre daha kolay olması hem de daha rahat bir şekilde oynanmaya imkan tanıdıklarından ilk tercih olmaya başladı.
300x289x7c235eff331249029433.jpg

Oyun konsollarının en önemli bileşeni elbette ki gamepad'lerdir. Örneğin Nintendo Wii'nin yakaladığı başarının gamepad'i sayesinde olduğunu söyleyebiliriz. Aynı şekilde XB0X 360'ın gamepad'i de kendine has tasarımıyla büyük beğeni toplamıştır. Playstation ise geleneksel tasarımını çok fazla değiştirmeyerek, hayranlarını her daim memnun etmiştir.
Tabii bu ürünlerin kendi orijinal gamepad'lerinin dışında bazı firmaların hem oyun konsolları için, hem de bilgisayarlar için ürettiği başka tasarımlar da var. Fare ve klavye setleri ile ülkemizde beğeni toplayan Genius da bu firmalardan biri. Genius'un MaxFire Blaze 2 adlı gamepad'i bakalım orijinal tasarımın önüne geçebilecek ya da PC oyuncularının beğenisini kazanabilecek bir ürün mü?
http://shiftdelete.net/genius-maxfire-blaze-2-gamepad-inceleme-13082.html

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Xbox da saatler geçiriyorum bütünleşiyorum resmen kolla. Benim için xbox controller yeterince rahat.