General mobile GM5 Plus pil ve ısınma sorunu

gokaykrtls

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 3 gün oldu alalı telefonu. Telefonu ilk aldığımda uygulamaları güncellerken aşırı bir ısınma oldu, günlük kullanımda ise facebook messenger uygulamasında kullanırken ısınmalar oluyor kamera kısmında normal bir ısınma değil arkadaşlar. Ayrıca dün gece saat 12 de telefonu 56 şarj ile bıraktık sabah 8 de kalktığımızda 25 şarj vardı anormal değil mi? 3100mAh batarya var ancak tam kullanımda nerdeyse 2 saatte temiz. Geri iade etmelimiyim yoksa telefon daha yeni olduğu için stabil mi değil? Geri iade edip yeni ürün verirler mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende almayı düşünüyordum sorunları okudukça vazgeçtim. Şarj sorunu diğer kullanıcılardada olmuş, forumda belirtmişler bunu da. Yazılımla çözülebilir mi emin değilim ki ne zaman çözerler o da belli değil. Garantiyi bir dene istersen. Ayrıca yeni olduğundan stabil değil olayı diye birşey yok, araba değil bu rodaj dönemi olsun :)

Musa Kuçhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 3 gün oldu alalı telefonu. Telefonu ilk aldığımda uygulamaları güncellerken aşırı bir ısınma oldu, günlük kullanımda ise facebook messenger uygulamasında kullanırken ısınmalar oluyor kamera kısmında normal bir ısınma değil arkadaşlar. Ayrıca dün gece saat 12 de telefonu 56 şarj ile bıraktık sabah 8 de kalktığımızda 25 şarj vardı anormal değil mi? 3100mAh batarya var ancak tam kullanımda nerdeyse 2 saatte temiz. Geri iade etmelimiyim yoksa telefon daha yeni olduğu için stabil mi değil? Geri iade edip yeni ürün verirler mi? Yardımlarınızı bekliyorum.
Şarj sorunu bendede var 1 günü çıkartmıyor. Bekleme modunda şarjı yememesi lazım ama bu aşırı bi şekilde beklemede şarjı yiyiyor!

Musa Kuçhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gm5plus kullanıcısıyım otg kablosuyla usb bellek taktım içindeki dosyaları aktarmak için fakat usb yi okumadı. Samsung galaxy j5 e taktığımda ise anında okuyor. Ayrıca şarjı 1 günü çıkartmıyor beklemede şarjı çabuk azalıyor. Mesajlarda ise çoklu gönderme yok, kısa mesajı 5 kişiye göndermek istediğimde mms ye çeviriyor, tam bi saçmalık. Alarm müziğini ise hafıza kartında bulunan müziklerden yapmak istediğimde ise telefon ne yazık ki buna müsaade etmiyor, kendi müziklerinden seçim yapmak zorunda kalıyosunuz!!!

gokaykrtls

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İstediğin müziği zil sesi yada alarm sesi ayarlamak için ES dosya yöneticisini indirmen gerekiyor.

Reaksiyon puanı
2
Gm5plus kullanıcısıyım otg kablosuyla usb bellek taktım içindeki dosyaları aktarmak için fakat usb yi okumadı. Samsung galaxy j5 e taktığımda ise anında okuyor. Ayrıca şarjı 1 günü çıkartmıyor beklemede şarjı çabuk azalıyor. Mesajlarda ise çoklu gönderme yok, kısa mesajı 5 kişiye göndermek istediğimde mms ye çeviriyor, tam bi saçmalık. Alarm müziğini ise hafıza kartında bulunan müziklerden yapmak istediğimde ise telefon ne yazık ki buna müsaade etmiyor, kendi müziklerinden seçim yapmak zorunda kalıyosunuz!!!

Eğer OTG kabloyu kutudan çıkan dönüştürücü ile takmaya çalışıyorsan hiç uğraşma o işe yaramıyor. Çünkü o dönüştürücü veri aktarımı için işe yaramıyor. Bilgisayar bağlantısında tamam ama OTG'de işe yaramıyor. O yüzden yapman gereken USB Type-C bir OTG almak. O zaman rahatlıkla okur.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Şarj bekleme modunda çok gidiyorsa normal değil ben gece %100 bıraktığım zaman en fazla %97 olarak alıyorum sabah (6-7 saat).

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Evet normal değil. Bir sey soracağım cihazı şarjda kullanıyormusun?

Mahipar26

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Abim bu telefondan almayı düşünüyor. Çok kurcalamaz diye düşünüyorum. Whatsappa girer bi biraz face bakar. Oyun oynamaz pek ama iki tane canavar çocuğu var onlar duman attırabilir. Böyle bir kullanıcıyı bu telefon üzer mi acaba?