General Mobile GM 5 Plus Almalı Mıyım?

OsmanAyd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
General Mobile GM5 Plus kullananların düşüncelerini , telefonun sevmedikleri özelliklerini yazarlarsa sevinirim. telefon bir sıkıntı çıkarırmı kullanım açısından. Görüşlerinizi Bekliyorum. @Troy abi seninde görüşünü almak isterim :D şimdiden teşekkürler...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Eger bütçen 900-1000 tl yi gecmiyorsa almalisin. Yoksa xiaomi mi5, lenovo vibe p2, zenfone 3 gibi cihazlar olacak yakinda

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
General mobile ben tavsiye etmiyorum şuanda ben 800 lira bütçe ile telefon bakıyorum tanıdık telefoncu arkadaşlar var 800e gm5 plus sıfır var dediler kabul etmedim.General mobile özellikleri için bişi diyemem ama çok dandik telefonları.Arkası ve yanları çok basit bir şekilde çiziliyor ön tarafı sadece sağlam yine yapılan testte birçok cihazın sağlam çıkabildiği yerlerden sağ çıkamadı ilk düşüşte gitti.Isınma ve şarj sorunlarından da bahsediliyor.Ben vazgeçtim tavsiye de etmem kendim 800 lira bütçe ile 2. El temiz g4 bakıyorum bulamazsam 2. El desire eye alacağım.Bu ara sıfır telefon almak bana mantıklı gelmiyor açıkçası.1100 lira bütçen varsa 2. El temiz garantili düzgün kullanılmış note 4 g4 bulabilirsin.Fakat g4 alacaksan 600 lü seriden olmasına dikkat et.

OsmanAyd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hakkı Abi seninde görüşünü merak ediyorum :D @Troy

OsmanAyd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Telefonu Aldım . Teşekkür Ederim. İnşaallah Sorun çıkarmaz :D

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
General Mobile GM5 Plus kullananların düşüncelerini , telefonun sevmedikleri özelliklerini yazarlarsa sevinirim. telefon bir sıkıntı çıkarırmı kullanım açısından. Görüşlerinizi Bekliyorum. @Troy abi seninde görüşünü almak isterim :D şimdiden teşekkürler...
bütçen 1000 tl ise al yoksa mi5 gibi telefonları da alabilirsin...