GatsuX
Doçent
Dostlar ben root atmaya calistim sonra bir kapandi acilip kapaniyor acilincada root tespit edildi diyor napicam??
MEB bakanlığı tarafından konulmuş bir önlem.Bir teknik servise gösterin.Dostlar ben root atmaya calistim sonra bir kapandi acilip kapaniyor acilincada root tespit edildi diyor napicam??
Zaten adam akilli root atamadim vazgeçtim o yuzden servise goturcemMEB bakanlığı tarafından konulmuş bir önlem.Bir teknik servise gösterin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Servise vereceksiniz, ve duyduğuma göre root disiplin cezası buda takdir/teşekkür belgesi almanızı engelleyecektir.
Öğrenci misiniz ? Tableti okuldan mı verdiler ?Zaten adam akilli root atamadim vazgeçtim o yuzden servise goturcem
Atmışsınız.Yoksa böyle bir hata vermez.Zaten adam akilli root atamadim vazgeçtim o yuzden servise goturcem
Yokya baya eski tablet ablama vermislerdiÖğrenci misiniz ? Tableti okuldan mı verdiler ?
Eğer kendi okulunzdan verdilerse bir ceza vs. alabilirsiniz.
Atmışsınız.Yoksa böyle bir hata vermez.
Sorun yokYokya baya eski tablet ablama vermislerdi
Boş yapıyorsunuz.Bu tabletler çok sıkıntılı yazılım konusunda...Hayır ya ne servisi, PC ile stock rom (veya custom artık hangisi sizin için uygunsa, bence custom rom tabikide) attığınızda düzelir.
Sizden daha dolu konuştuğuma emin olabilirsiniz, ETAB 5 Marshmallow Custom Romlar bir inceleyin derim sadece Marshmallow sürümündeki Custom Rom'lar bu linkte verdiklerim, cihazlar yazılımsal olarak birçok engellemeyle karşı karşıya olabilirler ama Android işletim sistemine sahipler ve Android'lerin ortak noktalarından birisidir kolay bir şekilde işletim sistemini fabrika dışı bir sürümle değiştirmek (diğer işletim sistemlerine göre)Boş yapıyorsunuz
Eğer karşılarına MEB engeli çıkarsa cihazın susma ihtimali var... Anlayana....Sizden daha dolu konuştuğuma emin olabilirsiniz, ETAB 5 Marshmallow Custom Romlar bir inceleyin derim sadece Marshmallow sürümündeki Custom Rom'lar bu linkte verdiklerim, cihazlar yazılımsal olarak birçok engellemeyle karşı karşıya olabilirler ama Android işletim sistemine sahipler ve Android'lerin ortak noktalarından birisidir kolay bir şekilde işletim sistemini fabrika dışı bir sürümle değiştirmek (diğer işletim sistemlerine göre)