General Mobile E-Tab 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gunceleme gelmeden once hangi oyunu indirdiyseniz size kârdır..baska turlu olmuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
O ne acilio nede kapanio diyen arkadasmız icin soyluyorm bırak şarjı bitsin acmayı dene olmadı şarja tak dene yine olmadı şarjı bitsn bundan emin ol daha sonra hiç tableti açmadan format. At ben attm format atmayı bilmiyosan sana söyliyim tabletin sarjı bittikten sonra sarja tak biraz sarj alsn ama acma ses arttırma ve guc dugmesine acma_kapama) aynı anda basılı tut biraz bekle yazılar gelcek daha sonra ilk yazıyı tıkla guc dugmesi ile tıklanıyo ses tuslari ile asagi yukarı hareket ediyo sonra yes li no lu yazılar gelcek yesi tıkla gerisini halledersn zaten☺

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şifre koyma yolunu buldum ayarlar kablosuz ve ağlardan diğer e girip vpn ye girdim

gabriel21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sifreyi kaldirmak icin format gerekiyor..onun icin atmayin daha iyi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Resim nasil aticam sayfaya bilen varmi¿

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tarayicidan g+ ya giriyorda benim uygulamaya ihtiyacim var mesela facebooka da bir acikla girebiliyorum g+ nin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Google+ dan hesabıma tiklayip dosyalarimdan uygulkamayi göreblioruz ayrica uygulamalari root erisimi olmadan system/app icine atabiliyoruz boylece hem tabletten silinmesi imkansiz oluyo(app klasorunden silerseniz silinir )hemde apk yuklemye gerek kalmaz bunun uzerinde biraz daha ugrasmaliyiz

Ayrica rootlu rom verebilecek siteler var ama sistem guncelleme ile ilgisi yok ordan da olmaz denedim
Rom atarsak tablet mebin herseyinden cikiyo yani goremiyolar mesele galaxy tab 4 romunu atarsak buamazlar hemde tableti istediginiz gibi kontrol edebilirsiniz
Rom atarken gm tab4 deki yontemi uygulayin ise yariyo bide boyle deneyelim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oyunu nasıl yükledin yükleme engelli bildirisini nasıl yaptın yardım et

Z

zeynep nur

SDN Okuru
Ya ben oyun yüklüyorumda acılmıyor engelendi diyor ne yapabilirim 😞

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Index of /fota Arkadaslar bu guncelleme yani sunucu adresidir . bunun gibi bir site yapabilenimiz veya benzer site bilen arkadas varsa bi yazsin ugrasayim
Zaten yazarsak ordan tablet gunceller

gabriel21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardesim biraz daha ayrintili anlatirmisin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

F

Feifa21

SDN Okuru
Yaw o değilde play storede hiçbir cihaz yok sorununu nasıl çozecez? :3