The Judge
Profesör
Arkadaslar elimde bir gm etab5 var bunların guvenlık olayi e tab 4 lere gore biraz daha saglam galiba biraz arastirdim ama pek bisey yok onerileriniz varsa ........ Simdiden Tesekkürler...
Neler var acaba? E-Tab 4 te cihaz yöneticisi diye birşey var sizde de var mı? Bluetooth ve usb özellikleri kapalı mı? Biraz daha aydınlatabilirsen sevinirim.Arkadaslar elimde bir gm etab5 var bunların guvenlık olayi e tab 4 lere gore biraz daha saglam galiba biraz arastirdim ama pek bisey yok onerileriniz varsa ........ Simdiden Tesekkürler...
Cihaz yöneticisi varmı pek emiN değilim ama bluetooth feln yok simgesi var ama çalışmıyorNeler var acaba? E-Tab 4 te cihaz yöneticisi diye birşey var sizde de var mı? Bluetooth ve usb özellikleri kapalı mı? Biraz daha aydınlatabilirsen sevinirim.
Cihaz yöneticisi varmı pek emiN değilim ama bluetooth feln yok simgesi var ama çalışmıyor
Selamin aleykum arkadaslar ben dede e tab 5 var dun oyun yukleedim tablete kurdum ama menude gozukmedi play stre kurdum bi kac saniye sonra atmaya basladi cihazi kapatip actigimda oyunlar duruyor ancak wifi actigimiz zaman sistem gunclleniyor diyor ve oyunlar siliniyor sebeb mdm onu nsil kaldirabiliriz ?
Aynn beyler Root çıkana kadar sabır ...
Tab-4 lere göre muhteşem hazırlamışlar desek yeri![]()
Bakalım Root çıktıgında Root atabilecekmiyiz PC bağlantı engeli felan bişerler duydum ben ..