General mobile discovery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2_pac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba uzun zamandır telefon alacagım ailede herkeze aldık sıra bana geldi sonunda.

Ben bütün yanıtlarda G.M.D istemıyorum demiştim.

taa ki dğn komşu alana kadar çok hoşuma gitti.

nasıl telefon alnırmı ? 2. parrta ölü pixeller çözülmüşmüdür cevap beklıyorum.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bana kalsa htc one, galaxy s3/s4, xperia z gibi telefonları tavsiye ederim

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba uzun zamandır telefon alacagım ailede herkeze aldık sıra bana geldi sonunda.

Ben bütün yanıtlarda G.M.D istemıyorum demiştim.

taa ki dğn komşu alana kadar çok hoşuma gitti.

nasıl telefon alnırmı ? 2. parrta ölü pixeller çözülmüşmüdür cevap beklıyorum.

bence almak risk gibi duruyor,4 çekirdekli ama oyunlarda donuyor videosunu cekıyorlar bizde ordan goruyoruz,yok işlemci türü yok markası bilmem nesi performans düşüklüğüne yol açıyo diyip adamı ortada bırakıyolar bilemiyorum kardes benımde 600 lira butcem var ama ne alacagım hic bilemiorum banada yardımcı olan cıksın lütfen.(bu arada malzeme kalitesine güvenemiyorum g.m.d'nin

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
hatta beklerim diyorsan xperia z1,note3,htc one max gibi cihazlarida şiddetli sekilde tavsiye ederim

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bütçe fazla yoksada ikinci el temiz s3 xperia z, gibi şeyler tavsiye

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
discovery falan onlara hiç bulaşma tavsiyem. bir zevk alamaz androidden sogursun

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben aldım ölü pixel yok bana da bu 2. yada 3. parttan geldi bir sıkıntı yok.Oyunlarda da sadece real racin3te biraz düşük fpslerde oynatıyor diğer hiçbirinde sıkıntı yaşamadım.Asphalt 8i bile son grafik ayarlarında takılmadan oynuyorum.Eğer fiyat aralığınız 600 lira civarı ise alınabilecek en iyi telefon.Ama bütçeniz varsa daha iyileri de var tabi umarım yardımcı olmuşumdur.Birde şu konuyu incelemnizi tavsiye ederim bizzat kendim bir çalışma yaptım;
http://forum.shiftdelete.net/telefo...mi-diyenler-icin-ozel-bir-calisma-yaptim.html

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya oynucam oyun sadece subway sufers ben facebook google ve youtubeyi falza kullanırım kamera felan önemli eil sadece internet performasnı iyi olsun ve bana sorun yaşatmasın o kadar hem 3-4 ölü pixel olsa bile sorun deil ilk defa andoride geçcem

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya oynucam oyun sadece subway sufers ben facebook google ve youtubeyi falza kullanırım kamera felan önemli eil sadece internet performasnı iyi olsun ve bana sorun yaşatmasın o kadar hem 3-4 ölü pixel olsa bile sorun deil ilk defa andoride geçcem
O zaman tam senlik telefon işte hani derler ya bundan iyisi şamda kayısı öyle bişi yani.Benim kuzen gördü elimde s3 mini alıcaktı vazgeçti discovery aldı şimdi çok memnun.Onda da ölü pixel çıkmadı bende de.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226

Discovery kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki aradığın telefon tam da bu.

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Wifi de sorun varmı kesilme çekmeme gibi ?

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hayır 1 -2 kat ykarıda çekermi çekersede kesinti yaşarmırım yani wifide sorun yok demi

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben aldım ölü pixel yok bana da bu 2. yada 3. parttan geldi bir sıkıntı yok.Oyunlarda da sadece real racin3te biraz düşük fpslerde oynatıyor diğer hiçbirinde sıkıntı yaşamadım.Asphalt 8i bile son grafik ayarlarında takılmadan oynuyorum.Eğer fiyat aralığınız 600 lira civarı ise alınabilecek en iyi telefon.Ama bütçeniz varsa daha iyileri de var tabi umarım yardımcı olmuşumdur.Birde şu konuyu incelemnizi tavsiye ederim bizzat kendim bir çalışma yaptım;
http://forum.shiftdelete.net/telefo...mi-diyenler-icin-ozel-bir-calisma-yaptim.html

Diğelim ben aldım v ölü piksel cıktı anında iade edebiliyormuyum 7 gün içinde iade gibi yani he ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonun uygulama yüklemek için bize ayrılan dahili hafızası yaklaşık 800 küsür mb her ne kadar uygulamaları sd karta taşıma gibi avantajı olsada zamanla dahili hafıza doluyor şu an 100 mb civarı bi yer kaldı ..sormak istediğim şu telefonun 4 gb olan tüm dahili hafızasını sistem hafızası olarak kullanma şansımız varmı yani 2,25 gb sistem kapasitesini 1,75 gb telefon kapasitesi ile birleştirmemiz mümkünmü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...