General mobile Discovery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mdn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abimden dün bi teklif aldım bana general mobile discovery almayı söyledi,yani sana discovery alayım mı dedi bende sdn ye danışayım dedim,açıkcası gm diyince ilerde sorunlar yaşayacağım gibi geliyor.sizce,mantıksız bir düşünce içerisindemiyim :D telefon 700 lira ve 4 çekirdek yani.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Öncelikle belirteyim ki 4 çekirdek diye aldanıp üstün bir performans bekleme. Islemci mimarisi eski bir cihaz. Yazılım güncellemesinde sıkıntı yaşarsın diyebilirim. Ben discovery yi satıp yerine galaxy note aldım, iyiki almışım diyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
600 lira arkadaşlar 700 lira değil telefon fazla para vermeyiniz.

ahmeterkann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GM iyi bir çıkış yapmış olabilir. Ama telefonu aldığınızda elinizde güvence vermiyor. Ne bileyim nasıl anlatılır? O alma hissiyatını vermiyor adama. Başkasına sorarsan müthiş cihaz ama güncelleme ve malzeme kalitesi düşük. Donanımı da öyle 4 çekirdek performansı vermiyor. S3 altında S3 Mini üstünde karışık bi telefon.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Guncelleme almiyor diyen arkadas, Galaxy Note un versiyonu ne, Discovery nin versiyonu ne? Iskembeden sallamayalim. O paraya daha kaliteli malzeme ile uretip satan baska bir ornek ver.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Guncelleme almiyor diyen arkadas, Galaxy Note un versiyonu ne, Discovery nin versiyonu ne? Iskembeden sallamayalim. O paraya daha kaliteli malzeme ile uretip satan baska bir ornek ver.

Adam gibi üye ol da tartışalım. SDN okuru olarak araya laf sallayıp kaçmayın. GM Discovery 4.2.1 de olabilir fakat Note ve S2 ye hala güncelleme gelecek, gelmese bile custom romlar dolu. Discovery de hiç biri yok.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben bu cihazı 2 aydır kullanıyorum şimdiye kadar açamadığım veya açıpta kastığı uygulama olmadı, şarjı çok iyi gidiyor, cihaz neredeyse hiç ısınmıyor, malzeme kalitesi düşük diyen arkadaşlar var galiba 1300 lira veripte s3 teki gibi soyulacak bir çerçevesi olmadığından bu kanıya varmışlar. 11 aylık oğlum 2 kez çok sert şekilde yere çarptı telefonu ikisinde de kırıldı diye korktum ama çizik dahi yok cihazda. marka veya model fanatiği değilim ama ben bu cihazdan verdiğim paraya göre fazlasıyla memnunum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...