Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hTC tavsiye ederim.Ses Bakımından Beats ve Boomsound Eşlik Ediyor.Kamera Olarak F2.0 Diyaframlı 8 MP Kamera Yine hTC.İşlemci Bakımından Aynı Hızda 1.2 GHz 4 Çekirdek İkiside.Ekran Bakımından GMD.Fakat Performans Testlerinde hTC Daha İyi Çıkar.Çünkü Ekran Çözünürlüğü Daha Düşük.Daha Gelişmiş Multimedya İstiyorsan hTC Öneririm.
Desire 500, GM den daha güçsüz ve az enerji harcayan bir işlemci kullanıyor,( GM Cortex-A7 - Desire Cortex-A5 ), Ekran çözünürlülüğü bakımından bence oldukça düşük, günümüzde 4.3" e 480x800 lük bir ekran biraz geri kalıyor, fakat kamera bakımından, arayüz bakımından GM den üstündür diye düşünüyorum, GM ye göre biraz kalın, bu arada GM 1080p çekerken Desire 500 720p video çekebiliyor en fazla, GM tercih ederim desire 500 yerine. Ben kendi yorumumu söyledim, teknik farkları biraz araştırmakta fayda var, önemli olan kullanışlık tabii ki ama, benim gözümde iki telefon arasında dağlar kadar fark var. Bu arada GM nin 16GB lık beyaz modeli de çıktı, siyah sevmeyenler 4GB lık beyazı tercih ediyordu, fiyatıda GM neredeyse 100TL daha ucuz, ne kadar GM güncelleme bakımından kötülense de belki android sürümünü yükseltmedi henüz ama güncel sorunları gideriyor, bugün samsung gibi telefonlarına yüksek android sürümü vaadleri vererek bozuk ROMu kullandırtmıyor en azından.