General Mobile Discovery için yazılım güncellemesi dağıtılmaya başladı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler telefona sahibim ancak telefonu güncelleyemedim son surum yuklu diyor ama eski surum yardım edebilirmisiniz.
güncelleme dosyasını yerelden kurmayı denediğimdede geçersiz sürüm gibi bir uyarı geliyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
556818_448713758570455_1320682179_n.jpg

General Mobile Discovery için 102 Mb boyutunda yeni bir güncelleme yayınlanmış.

goxcell92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son guncelleme ile telefon daha bi stabil olmus sanki arkadaslar. Google klavyenin guncellenmesi hareket surukleme ozelligi ve menu tusuna basip telefonu salladigimizda acik uygulamalarin kapatilmasi benden tam puan aldi..

Onemli not:
Arkadaslar bildiginiz uzere Google Asistan widgeti Turkiye de kullanilamamakta. Fakat bu sorunu kolaylikla asabiliyoruz. Ayarlar>Dil ve Giris>Dil>English (US)
Bunlari sectikten sonra telefonunuzun kendine gelmesini bekleyin. Tekrardan;
Ayarlar>Google'a gelerek hesabinizdaki oturumu kapatin.
Hesabinizi tekrar secerek acin ve menunuzdeki Google'a giris yapin artik sizlerde Google Asistani kullaniyor olacaksiniz.
Daha sonra yeniden Ayarlar>Dil ve Giris>Dil>Turkce olarak ayarladiginizda Google Asistani Turkce olarak kullanabilirsiniz...

Yardimci olabildiysem ne mutlu bana :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bekle sen 500 ü :) telefonun fiyatı artıyo sen düşsün diyosun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
son güncellemeden sonra flaş problemi yaşıyorsanız dil ingilizce yapın düzelecektir.
Nazilli Akın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaslar benm tlf da sd karta attıgım muzık ve tlf dan cekdıgım resımlerı otamatık sıleyor 1o yada 20 sn ıcınde napmamm lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Flash player 11 dene android markette yok googleye yaz indir indirilenler listesinden bak kur de başla keyfe :)