• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

General Mobile Discovery 2 Elimizde! VİDEO

bence fiyat performans olarak güzel bir telefon.. düz 800 olsa keşke daha iyi olurdu :P

Galaxy S5+ Iphone 5+ Xperia Z1.

Arayüzede biraz görsel açısıdan iyileştirseler fiyat performans olarak kesinlikle başarılı

özgün bir tasarımla gelmeliydi bence s5 gibi arkası tabi fp cihazı alıcaklara hayırlı olsun.

T50 ile bunu karşılaştırmak doğru mu ? işlemci ekran çözünürlük çok daha iyi değil mi bunda

Yaptığım haber doğruymuş :D
Bizde yalan haber yok :)

Yalnız şöyle bişey var bu 888 tl iken aynı özellikte olan casper via v8 1199 TL demiştim casper alınmaz o fiyata diye

Editin editi:Eğer telefon oparatörlerle anlaşılır ve kampanya ile satışa çıkarsa fecei bi patlama olur. Şahsen 900 tl fiyat aralığında telefon tavsiyesi isteyenlere rahatlıkla bunu tavsiye edeceğim :thumbup1:

Bu fiyata bu donanım şaka gibi.General Mobile gerçekten F/P olayını aşmış vaziyette.Gün ışığında bile ekranın o denli canlı ve parlak gözükmesi kaliteli bir ekrana sahip olduğunu belli ediyor.2014 ün tartışmasız F/P ürünü diyebilirim.

vay anasını fiyata bak sen:biggrin: oha diyorum yani edeceği 400 lira
o paraya z1 var isveçte :-

Bu fiyata bu donanım şaka gibi.General Mobile gerçekten F/P olayını aşmış vaziyette.Gün ışığında bile ekranın o denli canlı ve parlak gözükmesi kaliteli bir ekrana sahip olduğunu belli ediyor.2014 ün tartışmasız F/P ürünü diyebilirim.
Iphone 5s in çekim kalitesi gibi geldi bana.

Iphone 5s in çekim kalitesi gibi geldi bana.
çekim kalitesini nasıl farkediyorsunuz şaşıyorum doğrusu:D
çekilen fotoğrafları bilgisayara atıp yan yana getirmeden tahmin yürütmek hiç mantıklı değil.bir amatör fotoğrafçı olarak söylüyorum

herşey iyide bu discovery serisindekı yazılımla olacak gibi değil. Yapamıyorsun işte stok android ver hiç değilsede güncellemen kolay olsun.

telefon ile çekilmiş 2 fotoğraf da koysaydın hakkı abi çekim kalitesine baksaydık. Yalnız telefonda ah şu da olsaymış denecek hiçbir şey yok herhalde helal olsun. Stabil ve sağlamsa ilk modelden daha çok satar diye tahmin ediyorum

İnceleme Sanki Biraz Aceleye Gelmiş Gibi Kutu Açılımı Falan Ayrıca İşlemcisi Beş Para Etmez Snapdragon Ailesine Geçse Daha İyi Olur.

gpu yuda soyleyeydiniz iyiydi bence 8 çekirdek gereksiz 4çekirdek 2ghz yeter ısınma yapmasında ekran iyi ama yine 2500 mah bakalım nasıl dayanıcak batarya olarak

S5,Z1 için bir şey diyemem ama iPhone 5'in 3 sene sonra bile esamesi okunurken Discovery II'nin ne olucağı meçhul. Malzeme kalitesi olayına hiç girmiyorum ama f/p ürünü. :D
Bu üç cihazın karması olmuş tipi, bunu kastettim. Ayrıca söylediğinde haklısın.

[MENTION=2]Troy[/MENTION] kaptan T50 değil de casper VIA v8 ile karsilastirsaniz çok daha hos olur artilari eksileriyle