Ne alsam mesela lenova K5 note nasıl veya lg k10 yada yeni çıkan gm5Ama ben yinede önermiyorum bende daha dün düşünüyodum onu ama çok şikayet var boşver başka bir telefon al.
Ne alsam mesela lenova K5 note nasıl veya lg k10 yada yeni çıkan gm5Ama ben yinede önermiyorum bende daha dün düşünüyodum onu ama çok şikayet var boşver başka bir telefon al.
General Mobile alma yine söylüyorum internetten alma gibi bir şansın varsa kessinlikle xiaomi al. Bence araştır benim bir fikrim yok.Ne alsam mesela lenova K5 note nasıl veya lg k10 yada yeni çıkan gm5
Bu sar değerine bakılmazsa Xiaomi gerçekten özellik olarak güzel bir telefon.General Mobile alma yine söylüyorum internetten alma gibi bir şansın varsa kessinlikle xiaomi al. Bence araştır benim bir fikrim yok.
Oo buyuk bekleyis sona erdi. Buglar neler hocam ? Pil omru falan biraz detaya girer misiniz ona gore yukleyelimMiui 8 Rom yükledim telefon kendine geldi resmen baya güzel çalışıyor. Çok ufak bug var ama idare eder
El feneri şimdilik çalışmıyor bunun dışında bir hataya rastlamadım.Pil ömrü oyun oynamadığım İçin farklı olabilir ancak tasarruf modu kapalı sabah şarjdan çektiğim telefon akşama %60 ile gün sonu görüyorum mail görüşme WhatsApp gibi uygulamalarla konuşma süresi total günlük 40-45dk sürekli mobil açık .Oo buyuk bekleyis sona erdi. Buglar neler hocam ? Pil omru falan biraz detaya girer misiniz ona gore yukleyelim![]()
iPod 4.nesil in kulaklığını denedim sadece. Herhangi bir sorun olmadı bende, oynattı müzik vs. O kamerayı bende bulamadımmerhaba arkadaşlar benimkinde de orjinal kulaklıktan başkasını kabul etmiyor en ufak bir oynamada müzik duruyor veya çağrı kapanıyor illaki orjinal kulaklık olacak. sizlerde de böyle bir sorun varmıdır ve bunun kamera denkaşor sesini kapatamadım nerden kapatabiliriz her çekmeye ses çıkartıyor.
Sıkıntı olmaz rahat ol bende de aynı sorun oldu yeni kablo aldım duzeldi.Yalniz Sina dikkat et alacağın kablonun hizlinsarja uyumlu olması gerekiyor.Arkadaşlar gm5 plus telefonumun şarj kablosunun girişi arızalandı. Şimdi ben herhangi bir USB-Type C kablo alıp şarj başlığına takıp kullansam sıkıntı olur mu yoksa yeniden şarj cihazı mı almam gerek?
Adam haklı beyler. Telefon bozulabiliyor ama garantisi var götürüyosun yapıyorlar. İphone bozulmuyor mu sanki onu da en az 1 kere garantiye götürüyorsun. Götürmeyen telefonun hatasını kabullenmiş demektir, yalan söylüyordur. Gm 6 çıksın onu da alıcam.ilk çıktığında almıştım. Gayet memnun kalmıştım. Ama yavaş yavaş soğumaya başladım. 3 ay içinde sarj soket yeri arıza verdi. daha üç aylık telefon.neyse garantiye gönderdim geldi sağolsunlar orjinal sarjıı yollamışrım kafasını yollamayıp iki tane kaplusunu yollamışlar. sıfır ama . şimdi arada donuyor.
htc den vaçgeçip aldım ama HTC üzerine telefon yok bence. betona kaç defa düştü bozulmadı .ancak suya düştü ve gitti. yani arkadaşlar fiyat ii ama sonradan sıkıntı veren telefon bilginiz olsun. HTC kalite ve tek geçeceğim telefon
2. parti olduğunu telefon açıldıktan sonra Kapodokya resimleri var ise anlayabilirsiniz.General mobile gm 5 plus kaçıncı parti nasıl anlaşılır? .(lütfen) shirtdelete.net başkanlar şlsöyleyebirilmi ????
Dokunmatik için GM asistani devre dışı bırak o zaman sorun çözülüyorDokunmatik kimi zaman donuyor, wi-fi çekmiyor. Açıkçası ben pişmanım aldığıma![]()
Tek sorun ama oldukça ciddi bir sorun cihaz kimi zaman ekran kilitliyken uyku moduna geçiyor kimi zaman geçmiyor. Gece bıraktığımda rahat yüzde 15 şarz yiyor. Android 7.1.1'in genel sorunuymuş.Android 7.1.1 güncellemesini alan arkadaşlar varmı ? Varsa ilk gözlemleriniz neler ???