ByAdem
Öğrenci
Beyler GM 5 Plus için bana Arkaplan Bulanıklaştırma ve Düşük Işık Modlu Kamera Uygulaması Lazım... Bildiğiniz Kamera Uygulaması Varsa Adını Söyleyebilir Misiniz?
Tahminen facebook yada messenger uygulamasından böyle bir hata alıyorsanız sizde bir sorun yok. Bende şuan aynı şekilde mesaj yollayamiyorum heralde facebook da bir sıkıntı var.Arkadaşlar bende mesaj gönderilemedi problemi var. Mesajı gönderiyor ama "mesaj gonderilemedi tekrar denemek icin dokunun" yaziyor. Sadece ben de mi oluyo acaba ?
Merhaba arkadaşlar telefonun yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum genel manada herkesın ovdugu noktaları bahsetmeyeceğim benım beğenmediğim noktalar,
Anormal derecede oyun oynarken ısınıyor,
Ön kamara 13 mp olmasına ragmen bana göre GM 4G den daha kötü çekiyor.
Benım en buyuk sıkıntım ıse uyumlu cam koruyucu bulamam? Bu konuda tavsiyede bulunabilecek arkadaşlar var mı? Cam koruyucu film de olabilir yeterki ekranı tam kaplasın?
Kardeşim şuan ekranda koruyucu vs. var mı ? Ben de taktırdığımda ön kamera kötüyü geçtim çok kötü çekiyodu. Zaten ekranida tam kaplamadigi icin çıkardım boyle kullaniyorum. Ön kamerayı kapatıyosa koruyucu cikar duzelir.Allah Allah ön kamerasinin iyi cekmesi lazim
Gm 5 plus ı öneririm. Performans ve güncelleme bakımından ... lenovo pil de daha iyi .telefonun çıkış tarihi hala belli değil mi ?
Lenovo vibe p1 mi gm 5 plus mı ?
Bana sorarsan g8 i zaten eliyorum boş yere 300 lira fazla para verme bir çok açıdan aşağıda kalıyor. Vipe 1 i batarya açısından tercih edebilirsin, honor 7 i de tercih etmen için ekstra bir sebep söyleyemiyorum açıkçası. Yeni parti cihazlar burda konuşulan temel sorun olan ışık sızmasını zaten barındırmıyor, geriye kalan sorunlarda tamamen yazılımsal ve bu telefon google tarafından her ay güncelleme alıyor. Bulunmaz bir nimet bence. Karar senin, tamamen tercih meselesiArkadaşlar herkes telefondan şikayetçiymiş,en iyisi siz bilirsiniz diye size sorayım...İlk çıktığında beğendim ama sonra bazı sorunları duydum.Sizce almalı mıyım yoksa üstüne 300-400 tl koyup vipe1,g8 ,honor7 vb. Telefonlar mı almalıyım??
Dün itibariyle ben de gm5 plus'lı oldum. Almadan önce çok araştırdım ve soğumuştum ama dün tekno mağazada incelerken gözümü karartıp aldım, merak; saf android...
Yorum yapmak için erken ama umarım pişman olmam. Dünden bu yana da kötü bir görüntü çizmedi henüz telefon.
İncelerken yapılan çoğu yorumun da asılsız olduğunu farketmem beni üzdü. En önemlisi de dosya yöneticisi yok deniyordu gm asistan içinde Dosya yöneticisi mevcut arkadaşlar telefonu biraz kurcaladıkça kendini gösterecektir diye düşünüyorum.
Dün itibariyle ben de gm5 plus'lı oldum. Almadan önce çok araştırdım ve soğumuştum ama dün tekno mağazada incelerken gözümü karartıp aldım, merak; saf android...
Yorum yapmak için erken ama umarım pişman olmam. Dünden bu yana da kötü bir görüntü çizmedi henüz telefon.
İncelerken yapılan çoğu yorumun da asılsız olduğunu farketmem beni üzdü. En önemlisi de dosya yöneticisi yok deniyordu gm asistan içinde Dosya yöneticisi mevcut arkadaşlar telefonu biraz kurcaladıkça kendini gösterecektir diye düşünüyorum.
Henüz telefonu tanıma kurcalamaları içinde olduğum için pek sağlıklı olmaz vereceğim bilgiler. Üç dört güne kadar ekran görüntülerini paylaşırım buradanPil ömrü hakkında bilgi verebilirmisin özellikle oyun değilde mobil veri açıkken sürekli gün içinde sosyal medyada dolaşmak şarjı nasıl etkiliyo