perkam lg g2 belki daha hızlı olabilir ama 4.5g konusunda verimli olmaz cat 7 ile yeticek 4.5g var ve depolama artmıyor g2 de gm5plus müşteri memnuniyeti verirse alınacak cihazkağıt üzerinde lg g2 den daha hızlı mı gm5 plus?
Perkam kardeşim Gm 5+'nın güncellemesini direk Google veriyor, yani herhangi bir sorun olmayacak.2 yıl eksiksiz tam güncelleme alıcak telefon.müşteri hizmetleri android güncellemeleri konusunda garanti veremiyoruz dedi.
ama reklamlarda falan 2 sene güncelleme garantisi diyor.
aslında 2 senede az değil mi? Apple gibi yapsalar iyiydi.
ve bundan haberi yok mu müşteri hizmetlerinin. çok saçma. kuvvetle ihtimal dediğiniz gibidir ama, bu müşteri hizmetlerinin kalitesizliğini gösterir.Perkam kardeşim Gm 5+'nın güncellemesini direk Google veriyor, yani herhangi bir sorun olmayacak.2 yıl eksiksiz tam güncelleme alıcak telefon.
Olabilir ama benim düşüncem güncellemedeki garanti veremediği cihazlar android one telefonları olmayan discovery modelleridir.ve bundan haberi yok mu müşteri hizmetlerinin. çok saçma. kuvvetle ihtimal dediğiniz gibidir ama, bu müşteri hizmetlerinin kalitesizliğini gösterir.
mart sonu nisan başında çıkıcak güncelleme konusunda gm 5plus batarya konusunda p1 mantıklı ama gm 5plus günü çıkarıcaktır bence onun dışında aynı özellikteler sadece parmak izi okuyucu ve batarya ile p1 öndetelefonun çıkış tarihi hala belli değil mi ?
Lenovo vibe p1 mi gm 5 plus mı ?
nisanda çıkıcak mart sonu nisan başı demişlerdi en geç nisanda çıkar çünkü 4.5G muhabbeti de var o yüzden daha geç çıkamazÇıkış tarihi açıklandı mı?
çünkü 13mp Dxomark ile özel çalışılacak onun standartlarında olucak arayüz hatta manuel mod gelmesi muhtemel çünkü google camerada o özellik yok diye biliyorumNisanın ilk haftası satışa çıkacakmış. Ayrıca saf androidin kamera arayüzü yerine özel bir kamera arayüzü ile gelecekmiş. İlginç
Fiyatı 999-1200 lira arası olacak kardeşim ama 999 lira olması biraz daha yüksek ihtimal.Fiyatını merakla bekliyoruz
1000 Tl altı dediler. Ya 949 Tl yada 999 Tl olurFiyatı 999-1200 lira arası olacak kardeşim ama 999 lira olması biraz daha yüksek ihtimal.![]()
Donanım Haber incelemesinde vardıkaynak paylaşabilir misin?
bende ikisi arasında kaldım ama güncellik olarak gm5 plus tercih edeceğimLg g4 mü yoksa gm 5 + mı?
Bir tarafta daha güçlü işlemci daha iyi ekran ve kamera diğer tarafta daha güncel, daha şık (2.5d) ve daha hızlı internet...Karar vermesi zor olacakbende ikisi arasında kaldım ama güncellik olarak gm5 plus tercih edeceğim
sağda solda diyorsunuz da bununla ilgili bir yazı var mı,aydınlatırsanız seviniriz.sağda solda bu gece çıkacak diyolar bakalım ne olacak
Hocam dün gm nin destek hattı ile konuştum nisanin ikinci haftası olarak konuşuluyor ama tam olarak belirlenmedi diye bi cevap aldımsağda solda diyorsunuz da bununla ilgili bir yazı var mı,aydınlatırsanız seviniriz.