General Mobile 4G hakkında

Siyabet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, General mobile 4G'nin artılarını,eksilerini?
Alınabilir mi? Alınamaz mı?
Yani kısacası o fiyatın üstünde bir performansa mı sahip? Yorumlarınızı beklerim ,teşekkür ederim.

RuiCosta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kamerasını ve menü tasarımını beğenmedim hele ki kamera menüsü ön kamerayı açmayı bulamadım bile :) gerçi 700 tllik fiyata normal

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
699-999 tl bandinda alinabilecek en iyi 3 telefondan birisi. Güncelleme desteği de cabası. Gene de kullanıcı yorumlarını oku

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Kamerasını ve menü tasarımını beğenmedim hele ki kamera menüsü ön kamerayı açmayı bulamadım bile :) gerçi 700 tllik fiyata normal
Dostum kamerası inan gündüz şartlarında çok kaliteli fotoğraflar çekiyor. Ön kamerayı ise sağdaki üç noktaya basıp yine en sağdaki simgeye basman gerekiyor. Fotoğraf için tabiki alternatifler çok. Menü tasarımı ise saf android olduğundan kaynaklanıyor.

Siyabet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşime hediye almayı düşünüyorum beni mahcup netmez demi. Sonra demesin külüstür telefon almış diye :) :)

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Kardeşime hediye almayı düşünüyorum beni mahcup netmez demi. Sonra demesin külüstür telefon almış diye :) :)
Cihazı teknosadan aldım ve sorunsuz kullanıyorum kardeşim. Yalnız cihazı teknosadan aldığın gibi orada test et özellikte ekran dokunmatiğini (sim kartı takmadan) ve sorunluysa orada değişimini yaptır. Yaklaşık 14-15 uygulama yüklü ve donduğunu veya hantallaştığını inan görmedim. Sonuçta GM benim babamın oğlu değil.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhabalar, General mobile 4G'nin artılarını,eksilerini?
Alınabilir mi? Alınamaz mı?
Yani kısacası o fiyatın üstünde bir performansa mı sahip? Yorumlarınızı beklerim ,teşekkür ederim.
valla 6-6 kişiye aldırttım hiç bir şikayet sorun gelmedi gayet iyi yani...

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Biraz daha maddi imkanınız varsa lenovo vibe x2'ye de bakın derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaslar bende androıd 4 g aldım ama memnun kalamadım tlfon cekmıyor vadofon hat kullanıyorum baska vadofon hat takdık onlardada aynı sıkın var garantıye gonderdım yenı cıhaz geldı gelen cıhazdada aynı sıkıntı var vadofon musterı hızmetlerıyle gorusdum hatdan herhangı bır sorun yok dedıler her ıkı tlfonda aynı sorun yasamak bıraz sacma geldı bana vadofon hatdı kulanan varmı

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
OTG desteği yok peki yazılım güncellemesi ile gelir mi..???

vegatablo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim evde var 2 ay olmak üzere suan bir sıkıntısı yok sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin

ErcumentSolmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
21
slm arkadaslar bende androıd 4 g aldım ama memnun kalamadım tlfon cekmıyor vadofon hat kullanıyorum baska vadofon hat takdık onlardada aynı sıkın var garantıye gonderdım yenı cıhaz geldı gelen cıhazdada aynı sıkıntı var vadofon musterı hızmetlerıyle gorusdum hatdan herhangı bır sorun yok dedıler her ıkı tlfonda aynı sorun yasamak bıraz sacma geldı bana vadofon hatdı kulanan varmı

Ben kullanıyorum sorun yok. Operatörler her zaman yalan söylerler. Kanma onlara.

oznuraktan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyat olarak uygun, özellikleri iyi 2gb ram var fakat telefonun içi boş galerisi bile yok biraz karışık.

atiba haçinsın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Cihazda saf android var galeri yok playden dosya yöneticisi indiriyorsunuz menü diğer telefonlara göre çok farklı tamamen google üzerine kurulu pek tavsiye etmem ama 700-800 fiyat aralığında daha iyisi yok denilebilir