Dostum kamerası inan gündüz şartlarında çok kaliteli fotoğraflar çekiyor. Ön kamerayı ise sağdaki üç noktaya basıp yine en sağdaki simgeye basman gerekiyor. Fotoğraf için tabiki alternatifler çok. Menü tasarımı ise saf android olduğundan kaynaklanıyor.Kamerasını ve menü tasarımını beğenmedim hele ki kamera menüsü ön kamerayı açmayı bulamadım bilegerçi 700 tllik fiyata normal
Cihazı teknosadan aldım ve sorunsuz kullanıyorum kardeşim. Yalnız cihazı teknosadan aldığın gibi orada test et özellikte ekran dokunmatiğini (sim kartı takmadan) ve sorunluysa orada değişimini yaptır. Yaklaşık 14-15 uygulama yüklü ve donduğunu veya hantallaştığını inan görmedim. Sonuçta GM benim babamın oğlu değil.Kardeşime hediye almayı düşünüyorum beni mahcup netmez demi. Sonra demesin külüstür telefon almış diye![]()
![]()
valla 6-6 kişiye aldırttım hiç bir şikayet sorun gelmedi gayet iyi yani...Merhabalar, General mobile 4G'nin artılarını,eksilerini?
Alınabilir mi? Alınamaz mı?
Yani kısacası o fiyatın üstünde bir performansa mı sahip? Yorumlarınızı beklerim ,teşekkür ederim.
slm arkadaslar bende androıd 4 g aldım ama memnun kalamadım tlfon cekmıyor vadofon hat kullanıyorum baska vadofon hat takdık onlardada aynı sıkın var garantıye gonderdım yenı cıhaz geldı gelen cıhazdada aynı sıkıntı var vadofon musterı hızmetlerıyle gorusdum hatdan herhangı bır sorun yok dedıler her ıkı tlfonda aynı sorun yasamak bıraz sacma geldı bana vadofon hatdı kulanan varmı
ben almak istiyorum da biraz daha bekleyip 5 i alıcam yoksaKardeşim evde var 2 ay olmak üzere suan bir sıkıntısı yok sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin
gelmez... pinleri eksiktir... sadece şarj ve data pini vardır... ZTE'de öyle kırpılmış usb portlu modeller yapıyor...OTG desteği yok peki yazılım güncellemesi ile gelir mi..???