furkan1080p
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 53
Hadi İnşAllah7 Pro' ya Android 11 dağıtıma çıkmış. 6 serisi için de Ağustos ortası veya sonuna doğru gelecek diyorlar.
Ben telefonda özellikle de galeri uygulamasında bir yavaşlama hissettim sende de oldu muEveet; günler, haftalar, aylar geçti ve Realme 6 pro için Android 11 ve UI 2.0 güncellemesi geldi. Bildirim çekmecesi değişmiş ve 3 farklı karanlık mod gelmiş. Tema mağazası gelmemiş. Hâlâ çok özelleştirme yapılmıyor. Şimdilik gözlemlediklerim bunlar. Pil performasını daha test etmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu konu neden anasayfada gözükmüyor, bilen var mı?
Sorunlar varsa ben güncellemeyim o zaman.Son olarak bu güncelleme den sonra daha fazla ram yemeye daha fazla ısınmaya ve brawl stars gibi basit bir oyunda bile ufak ufak kasmalar yaşamaya başladı ama el mahkum android 11 var (bu arada android 11 emoji stilini de hiç beğenmedim eskisi iyiydi be)
Boşta duran RAM eskiden 5.5gb (aslında genelde 4.5 olurdu da güncelleme gelmeden önce nedense boşta 5.7gb gördüğüm bile oldu) güncellemeden sonra boşta ortalama 4.2gb lara düştüSorunlar varsa ben güncellemeyim o zaman.
Aynen telefon da eski stabillik azaldı gibi sanki, animasyonlar bile yavaşlamış, geliştirici ayarlarından 0,5x yapmama rağmen eskisine göre daha yavaş gibi.Ben telefonda özellikle de galeri uygulamasında bir yavaşlama hissettim sende de oldu mu
Ram kullanımı da artmış, arkada hiç açık uygulama yok, 4 GB boş gösteriyor, eskiden 5 GB'a yaklaşıyordu. Emojileri ben de sevmedim.Boşta duran RAM eskiden 5.5gb (aslında genelde 4.5 olurdu da güncelleme gelmeden önce nedense boşta 5.7gb gördüğüm bile oldu) güncellemeden sonra boşta ortalama 4.2gb lara düştü
6 Pro da önceden de vardı bu özellik.Realme 6 için Android 11 1 ay önce çıkmıştı ama ben hataların düzelmesini bekleyip geçmedim dün itibariyle geçiş yaptım.Her şey eskisine göre 1 tık daha iyi olmuş.Ayrıca misafir modu eklenmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 163304Ekli dosyayı görüntüle 163303Ekli dosyayı görüntüle 163302