- Reaksiyon puanı
- 2,856
c2Cihazınızın modeli nedir?
c2Cihazınızın modeli nedir?
Yazılımsal hata olabilir. Telefonunuzu güncellemeden önce realme community den biraz araştırma yapın orda güncellemeden sonra hataları genelde yazıyorlar ona göre güncelleyinNeredeyse 1 aydır realme 7 kullanıcısıyım bazen ekranın bazı yerlerinde dokunmatik çalışmıyor yeniden başlatınca kendine geliyor telefon sizde de oluyor mu böyle hatalar. Servise göndermeli miyim sizce
Çok hakim değilim o sayfaya ama son gönderilere baktığım kadarıyla böyle bir sıkıntı göremedim sorun , ekran sorunu gibi anahtar kelimeleri arattığımda da çıkmadı ama olmuyor sanki bunu yazdıktan sonraYazılımsal hata olabilir. Telefonunuzu güncellemeden önce realme community den biraz araştırma yapın orda güncellemeden sonra hataları genelde yazıyorlar ona göre güncelleyin
Bir sorum daha olacak ya Google arama çubuğuna dokunup hemen yazmaya başlayınca bazen 1-2 saniye sonra siyah ekran gelip düzeliyor o ara yazdığım harfler de gözükmüyor bunun ne gibi bir sebebi olabilir. Ekran kaydı atabilirim istersenizYazılımsal hata olabilir. Telefonunuzu güncellemeden önce realme community den biraz araştırma yapın orda güncellemeden sonra hataları genelde yazıyorlar ona göre güncelleyin
@alpotter realme 6 pro kullanıyor o realme hakkında daha bilgilidirÇok hakim değilim o sayfaya ama son gönderilere baktığım kadarıyla böyle bir sıkıntı göremedim sorun , ekran sorunu gibi anahtar kelimeleri arattığımda da çıkmadı ama olmuyor sanki bunu yazdıktan sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir sorum daha olacak ya Google arama çubuğuna dokunup hemen yazmaya başlayınca bazen 1-2 saniye sonra siyah ekran gelip düzeliyor o ara yazdığım harfler de gözükmüyor bunun ne gibi bir sebebi olabilir. Ekran kaydı atabilirim isterseniz
Teşekkür ederim size de yardımlarınız için. İyi akşamlar ?@alpotter realme 6 pro kullanıyor o realme hakkında daha bilgilidir
Bu sorunla bir kez karşılaştım ve güncelleme ile çözüldü.Bir sorum daha olacak ya Google arama çubuğuna dokunup hemen yazmaya başlayınca bazen 1-2 saniye sonra siyah ekran gelip düzeliyor o ara yazdığım harfler de gözükmüyor bunun ne gibi bir sebebi olabilir. Ekran kaydı atabilirim isterseniz
Ben baktım güncelmiş telefon yeni bir güncelleme daha gelmemiş. Realme 7 benim telefonum. İlk sorunu yaşadığınız olmuş muydu peki
Ben baktım güncelmiş telefon yeni bir güncelleme daha gelmemiş. Realme 7 benim telefonum. İlk sorunu yaşadığınız olmuş muydu peki
Tamamdır teşekkür ederimHayır.
Hayırlı olsun, bu ay sonu ya da Nisan başı gelir diye tahmin ediyorum.Merhaba arkadaşlar Realme 7 kullanıcısı olarak aranıza katılıyorum. Realme 7 kullananlara soruyorum bu android 11 ne zaman gelecek acaba ocak veya şubatta geleceği söylenildi ama ne gelen güncelleme var ne de bir şey. En son A.78 güncellemesi aldı başka yok sizce ne zaman gelir güncelleme ?
Android 11 güncellemesi mi?Realme 7'ye an itibariyle yeni bir güncelleme geldi.
Bence hala alınır telefonları fiyat/performans açısından başarılıSözde Aralık'da Android 11 gelecekti, 6 ay geçti ses seda yok. Betasını sadece Hindistan da açtılar ve 5 ay betada tutup, kararlı sürümü yayınladıktan sonra geri çektiler.
Realme TR'nin ise Android 11 geleceğinden haberi yok. Şu an Malezya ve Hindistan da satış oranları yüksek olduğu için öncelik o ülkedelermiş. Onlara gelen sürüm A.49, bana gelen sürüm A.38.
Bir daha Realme almak mı? Hiç sanmıyorum.
Bence değil, telefonda yazılımsal sıkıntılar mevcut, Samsung gibi ha bire telefon çıkartıyorlar yazılımsal destek vereceklerine. İlk zamanlar her ay güvenlik güncellemeleri gelirdi. Şimdi o da yok. Önce satış, tatmin ederse hizmet anlayışı benimseyen bir firma için olumlu yorum yapamam.Bence hala alınır telefonları fiyat/performans açısından başarılı
Xiaomi'nin arayüzüde bir süre sonra hantallaşıyor mi note 10 lite alsaydın pişman olurdun.BenceBence değil, telefonda yazılımsal sıkıntılar mevcut, Samsung gibi ha bire telefon çıkartıyorlar yazılımsal destek vereceklerine. İlk zamanlar her ay güvenlik güncellemeleri gelirdi. Şimdi o da yok. Önce satış, tatmin ederse hizmet anlayışı benimseyen bir firma için olumlu yorum yapamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mi Note 10 Lite alsaymışım daha iyi olurdu.
Dijital denge uygulaması telefonda zaten yüklüdür anaekranda gözükmüyorsa ayarlar>uygulamalar>dijitaldenge şeklinde bulabilirsin ya da google play den bulabilirsinHangi uygulamaya kaç saatimi ayırdığımı nereden görebilirim ?
Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir mi ?
Bu ekranda sadece kullanım oranlarını görebiliyorum.
Hesabı devre dışı bırakmış.Dijital denge uygulaması telefonda zaten yüklüdür anaekranda gözükmüyorsa ayarlar>uygulamalar>dijitaldenge şeklinde bulabilirsin ya da google play den bulabilirsin
Hesabı devre dışı bırakmış.![]()
Yanıt verdiğin hesap devre dışı bırakılmış kullanan kişi tarafından.Hangi hesabı
Bana dün geldi, Haziran ayı güvenlik güncellemesi, ilk siteye geldi 28'inde, sonra OTA'ya geldi. Android 11' i daha bekleyecek gibiyiz.Güncelleme geldi