Herkesi aynı kefeye koyuyorsun hocam. Burada meseleler çift taraflıilk konuyu görünce pek mantıklı düşünememişim galiba evet oyu vermiştim. Şimdi düşününce KESİNLİKLE HAYIR diyorum. Ben cezalı değilsem bu kadar senedir, ceza alanda düşünerek hareket etseydi ceza almazdı zaten. Giden geri gelmesin. oyumu değiştiremiyorum malesef ama![]()
ilk konuyu görünce pek mantıklı düşünememişim galiba evet oyu vermiştim. Şimdi düşününce KESİNLİKLE HAYIR diyorum. Ben cezalı değilsem bu kadar senedir, ceza alanda düşünerek hareket etseydi ceza almazdı zaten. Giden geri gelmesin. oyumu değiştiremiyorum malesef ama![]()
Hayır oyları çoğalınca bazı arkadaşlar olayı hemen dini yöne çekmeye başlamış
Nedense hiç şaşırmadım.
kimmiş çok merak ettim....Hayır oyları çoğalınca bazı arkadaşlar olayı hemen dini yöne çekmeye başlamış
Nedense hiç şaşırmadım.
Oylarla din ne alaka. Fena mı?? oldu yani küslükler sona ersin dedik.
kimmiş çok merak ettim....
bu sen olmayasaın![]()
Harbiden yav, Kim onlar, mesajlarındaki dini içerik ne?Hayır oyları çoğalınca bazı arkadaşlar olayı hemen dini yöne çekmeye başlamış
Nedense hiç şaşırmadım.
Bizde cemaat ve ümmet fikri de vardırKüslük ? kim kime küsmüş ? Din dediğin kişi ile inandığı arasında olur. Forum ile üye arasında değil.
Şeytan melek değildir. Melekler nurdan yaratılmış şeytan ise ateştendir.Şeytanda bir melektir![]()
Hayır oyları çoğalınca bazı arkadaşlar olayı hemen dini yöne çekmeye başlamış
Nedense hiç şaşırmadım.
şöyle söyleyeim sana sen bu cumleyi her yerde kuruyorsun...Küslük ? kim kime küsmüş ? Din dediğin kişi ile inandığı arasında olur. Forum ile üye arasında değil.
bana dini karşıştırdığım bir mesajımı göster. (Bu konu hakkında)
Harbiden yav, Kim onlar, mesajlarındaki dini içerik ne?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bizde cemaat ve ümmet fikri de vardır![]()
O bazı arkadaşlardan kastın bensem, ben af çıkmasın istiyorum. mobilde kullanabilsem hayıra basacam. Hani belirteyim de ön yargı süzgecini ona göre ayarlarsın.![]()
şöyle söyleyeim sana sen bu cumleyi her yerde kuruyorsun...
önce git din nedir diye öğren ondan sonrada sana sorduğum soruya cevap ver?
artık söyleyecek lafım kalmadı sana ......Kendi mesajlarını baştan aşağı oku o zaman. Belki içlerinde ki kişilerden birini bulursun.
Seni kastedmemiştim aslında.
Hala olayları dini yöne çektiğim herhangi bir mesajımı göstermedin. Ben dinimi Ayet ve Hadislerden öğrendim. Benim dinimi kafana takma sen.
artık söyleyecek lafım kalmadı sana ......
birde bana din nedir diye bir pm atarmısın bende öğreneyimmm..burayı alet etmeyelim.....
Şeytan melek değildir. Melekler nurdan yaratılmış şeytan ise ateştendir.
Söylemin hoşuma gitmedi onu düzelteyim dedim..
Arkadaşlar böyle bi konuda tartışma çıkarmaya gerek yok. Af çıksada çıkmasada tartışmaya gerek yok. Daha sakin.
din konusunda bilgilerinden şüpheliyim. Ya edbiyatı dini olarak biliyorsun ya dini bilgileri. Getir göster...Kendi mesajlarını baştan aşağı oku o zaman. Belki içlerinde ki kişilerden birini bulursun.
Seni kastedmemiştim aslında.
Hala olayları dini yöne çektiğim herhangi bir mesajımı göstermedin. Ben dinimi Ayet ve Hadislerden öğrendim. Benim dinimi kafana takma sen.
haklısın ama adam her yerde bunu söyleyip duruyor. Laflarımı laiklik standartlarına göre seçip yazacak halim yok. Aklıma ne geliyorsa yazıyorum. Bir zahmet rozabay da demesin iki de bir dine çekiyonuz diyeArkadaşlar konu dışında konuşmak istediklerinizi özel mesajla hallederseniz daha iyi olur, bu konu dini bilgilerinizi yarıştıracak yer değil. Konuyu amacından saptırmayalım lütfen.
Evet ama bu nur bilgisayarla yapılmış veya elektrikle meydana gelmiş bişey değildir.. Doğal bişeydir.Ateşi biliyoruz da şu nur parlak ışık olan mı Castiel'in yaptığı gibi ?
![]()
bir kaç kişi gidebilirKonu amacından sapmış, yapıcı olmaktan ziyade yıkıcı olma yolunda hızla ilerliyor. Kaş yapayım derken göz çıkaracaksınız...