Genel Af Çıkartılsın!!!

Genel Af Çıkartılsın mı??

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Troy un 2008 yapımı Fb formalı videosunu buldum forumda yaınlanmadı yada ben görmedim :P

[video=youtube;T1-VEsISmfM]http://www.youtube.com/watch?v=T1-VEsISmfM[/video]

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sen/siz sadece bu tarafı görüyorsunuz.. hiç tahmin etmediğiniz insanlar bile o huzuru bozan insanların mesajlarını raporlayıp "forumun huzurunu bozuyor" demiş olabilir. bunu hiç düşündün mü?

bu forumda hiçbir yönetici beğenmediği için kimseyi banlamaz, banlayamaz.. bilmeni isterim ki yönetimde çoğu insan bu duruma karşı çıkar..

kısacası burada banlananlar; ya kendi isteğiyle gitmiştir ya da cezadan gitmiştir.. kendi isteğiyle gidenlerin de geri dönmesi taraftarı değilim.. bunu herkes bilir.. cezadan gidenler zaten hiç geri gelmesinler..

Abla, sen bu forumda necisin? Hani mod olarak bir eylemini göremedik ama mavilerin avukatlığını yapmada baya göze batıyorsun da. Cidden merak ettim.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yaptıklarını bilerek ve isteyerek yapanlar nasıl olacak onları neden af edecekmişiz ? O yaptıklarını bilerek yapanları affederek senelerce forumda adam gibi takılan insanların hakkını yemiş olmayacak mıyız ?

Not: Ayrıca bazı üyeler vardı banlanmayı 3, 5 sefer hak etmişti.

Kulaklarım çınlıyor saat altıdan beri meğer bir güvenlik görevlisiymiş çınlatan :P

Konuya gelirsek. Af kelimesi bana garip geliyor geliyor da başka kelime yok sanırım. Adam banlanmış banlandıktan 2 3 sene geçmiş hâla foruma girip haberleri takip ediyorsa o kişiye az hoşgörülü davranmayı bileceksiniz. Şurada oy birliği ile karar verilmiş. Hiç bir şey yapmadan devam edemezsiniz..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Son söz yönetimin değil Troy'un olsun. :mrgreen:

ben onun vekiliyim. Oyumuz evet! :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=63117]friendly[/MENTION]; sana gelsinler küfür etsinler, hakaret etsinler sen onları affet tamam mı?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Ve [MENTION=37793]Platon[/MENTION] forum sadece söyle rahatladan oluşmuyor arkadaşım. Ayrıca bu forumda sadece maviler değil yönetimde olan. Beni biraz daha araştırırsan forumda neler yaptığımı, yeri geldiğinde bir mavi ile kavga ettiğimi bile görürsün. Foruma birşeyler kattımki mod oldum katıyorum ki modluğum devam ediyor.
[MENTION=327890]Empatik[/MENTION], güzel dileğinin için teşekkürler ama yanlış bilgi almışsın. Kulaklarını çınlattığını düşündüğün insan güvenlik görevlisi değil :) sana bilgi verenlere dikkat et :)

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ve [MENTION=37793]Platon[/MENTION] forum sadece söyle rahatladan oluşmuyor arkadaşım. Ayrıca bu forumda sadece maviler değil yönetimde olan. Beni biraz daha araştırırsan forumda neler yaptığımı, yeri geldiğinde bir mavi ile kavga ettiğimi bile görürsün. Foruma birşeyler kattımki mod oldum katıyorum ki modluğum devam ediyor.
[MENTION=327890]Empatik[/MENTION], güzel dileğinin için teşekkürler ama yanlış bilgi almışsın. Kulaklarını çınlattığını düşündüğün insan güvenlik görevlisi değil :) sana bilgi verenlere dikkat et :)

İştw bu noktayı anlamadığımdan necisin diye soruyorum; bir üye bir maviyle tartıştığında huzur bozmaktan süresiz banlanabiliyor. Ama srn tartıştığında birşey olmuyor.
Ayrıca bu şekilde banlanan bir üyeyi arkadaşları savunmak istediğinde, arkada olanları bilmiyorsunuz , diyerek insanları zan altında bırakıyorsunuz ki konunun muhatabı olmadığın halde. Neler olduğu sorulduğunda da cevap vermiyorsunuz.

Durum şu, biz üyeler mükemmel değiliz. Zorunda da değiliz. Ama yönetim mükemmel olmak zorunda. Sorun çıkaranı yok et mantığı hakim genel olarak. Kendinizi şeytan olatak, espiri de olsa, göstermeniz, hiç sevimli değil. Siz şeytansanız üyelerin zebani olması kaçınılmazdır.
Bu yönetim anlayışını değiştirip, şeffaflaştığınız an, bu gibi olumsuz ithamlarla karşı karşıya kalmayacaksınız emin olun.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Biz af için istekte bulunduğumuz sürece burası Hint Kumaşı gibi değerleniyor sanıyorlar [MENTION=37793]Platon[/MENTION] kardeşim...
Acaba af çıkarsa kaç kişi tekrar dönecek orası da ayrı bir muamma...

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Biz af için istekte bulunduğumuz sürece burası Hint Kumaşı gibi değerleniyor sanıyorlar [MENTION=37793]Platon[/MENTION] kardeşim...
Acaba af çıkarsa kaç kişi tekrar dönecek orası da ayrı bir muamma...

Aslında banlanan değerli arkafaşların genel af çıktığında foruma akın etmesinin tek yolu Redfoksun görevini bırakmasıdır. Ben hem burada hem forum dışındaki muhabbetlrtden bunu çıkardım.
ooovvv çok mu açık sözlü oldu bu :P

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Yok [MENTION=37793]Platon[/MENTION] kale boştu sen gol attın :P

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ortalığı nasıl kışkırttığınızın farkında mısınız?
Evet siz üstekiler..

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
üç beş çapulcunun lafıyla kışkıracak değilsiniz heralde üstteki.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Dost acı söyler Naim.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
İştw bu noktayı anlamadığımdan necisin diye soruyorum; bir üye bir maviyle tartıştığında huzur bozmaktan süresiz banlanabiliyor. Ama srn tartıştığında birşey olmuyor.
Ayrıca bu şekilde banlanan bir üyeyi arkadaşları savunmak istediğinde, arkada olanları bilmiyorsunuz , diyerek insanları zan altında bırakıyorsunuz ki konunun muhatabı olmadığın halde. Neler olduğu sorulduğunda da cevap vermiyorsunuz.

Durum şu, biz üyeler mükemmel değiliz. Zorunda da değildin. Ama yönetim mükemmel olmak zorunda. Sorun çıkaranı yok et mantığı hakim genel olarak. Kendinizi şeytan olatak, espiri de olsa, göstermeniz, hiç sevimli değil. Siz şeytansanız üyelerin zebani olması. kaçınılmazdır.
Bu yönetim anlayışını değiştirip, şeffaflaştığınız an, bu gibi olumsuz ithamlarla karşı karşıya kalmayacaksınız emin olun.

Neci olduğumu anlamadıysan sana ne desem boş. Haklının yanındayım her zaman Friendly ye yazdığım ilk mesaja bak.. Kimse keyfine göre ban vermiyor bu forumda.. Mesela benim yetki dışımda bir bölümde ben banlayamam ama raporlarım ya maviler ya kırmızılar banlar..

Bu arada direkt banlama öyle kolay değil. Toplamda 50 puan ceza alanı sistem otomatik banlıyor.. Siz işinize gelen üyelerin bir mavi ile tartıştığını gördüğünüz an olayı bitiriyorsunuz..

Sadece siz değil kimse mükemmel değildir.. Yönetim mükemmel olmak zorunda değil tarafsız olmak zorunda..

Şimdi müsadenle oyunuma döneceğim.. Bu arada şeytan lafını neden dediğimi anlarsın birgün umarım. Sizin içinde hiçbir zaman zebani vb laflar etmem.. Benim için forumu forum yapan üyelerdir..

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tamam abla. Ne oynuyorsun, ona göre müsade verecem de :P

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Aslında banlanan değerli arkafaşların genel af çıktığında foruma akın etmesinin tek yolu Redfoksun görevini bırakmasıdır. Ben hem burada hem forum dışındaki muhabbetlrtden bunu çıkardım.
ooovvv çok mu açık sözlü oldu bu :P

Eskiden arkadan konuşma işini mahalle kadınları yapardı. Teknoloji ile oda gelişti tabi.

Bir gün görevi de bırakırım ama bu şimdi değil.

Buradan gördüğüm de bazıları bu forumdan atmakta ne kadar haklı olduğumdur.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bu arada direkt banlama öyle kolay değil. Toplamda 50 puan ceza alanı sistem otomatik banlıyor.. Siz işinize gelen üyelerin bir mavi ile tartıştığını gördüğünüz an olayı bitiriyorsunuz..

Sadece tek örnek vereceğim sana.. @Kurşun Kalemi banladığınızda bir tane ceza puanı yoktu ortada...
Hiçbir zaman kimseye küfür etmedi, hakaret etmedi..
Futbolla ilgilenmediği için spor tartışmalarına bile girmedi...
Siyasi konularda hiç taraf yorumlarda bulunmadı..

Sadece tapatalk konusunda bir mavi ile tartıştığı için huzuru bozuyor diye tek celsede banladınız.
O gün bana forumda dedin ki bilmediğin şeyler var..
Onu sana alenen forumda sordum cevap vermedin.
Gürcana (Yani Kurşun Kaleme) sordum oda bilmediğini söyledi...

Kusura bakmayacaksınız ama işinize geldiğinizde, keyfi hareket edebiliyorsunuz.
Hani nerede adalet, nerede hukuk ?
Çok soru sorulduğu zamanda olaya kendinizce gizem katıp sıyrılıyorsunuz.
İkidir tutuyorum kendimi gündeme getirmeyeyim diyorum ama, malesef senin bu tutumun bunu sormamı gerektirdi.

Şimdi merak ediyorum vereceğin cevabı.. ?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sadece tek örnek vereceğim sana.. @Kurşun Kalemi banladığınızda bir tane ceza puanı yoktu ortada...
Hiçbir zaman kimseye küfür etmedi, hakaret etmedi..
Futbolla ilgilenmediği için spor tartışmalarına bile girmedi...
Siyasi konularda hiç taraf yorumlarda bulunmadı..

Sadece tapatalk konusunda bir mavi ile tartıştığı için huzuru bozuyor diye tek celsede banladınız.
O gün bana forumda dedin ki bilmediğin şeyler var..
Onu sana alenen forumda sordum cevap vermedin.
Gürcana (Yani Kurşun Kaleme) sordum oda bilmediğini söyledi...

Kusura bakmayacaksınız ama işinize geldiğinizde, keyfi hareket edebiliyorsunuz.
Hani nerede adalet, nerede hukuk ?
Çok soru sorulduğu zamanda olaya kendinizce gizem katıp sıyrılıyorsunuz.
İkidir tutuyorum kendimi gündeme getirmeyeyim diyorum ama, malesef senin bu tutumun bunu sormamı gerektirdi şimdi.

Şimdi merak ediyorum vereceğin cevabı.. ?

Kurşun kalem de fazlası ile hak etmişti banı o da senin gibi üstü kapalı insanlar hakkında ileri geri konuşmayı çok iyi beceriyordu.

Tapatalk konusu ve sonrasında söyle rahatlada benim hakkında konuşma hakkını kimden alıyodu. ?

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Eskiden arkadan konuşma işini mahalle kadınları yapardı. Teknoloji ile oda gelişti tabi.

Bir gün görevi de bırakırım ama bu şimdi değil.

Buradan gördüğüm de bazıları bu forumdan atmakta ne kadar haklı olduğumdur.

Ha siz arkada hiç bir üye hakkında konuşmayıp çekirdek çitliyorsunuz yani. angel ablanın da bilmediğiniz şeyler var demesi de boşa çıkmış oluyor böylece.

Görevi bırakmanı ben de istemem. Ama şu kendini haklı gördüğün noktadaki bakış açını değiştirmen, mr rain gibi, esa gibi, mai nai gibi sevilen sayılan bir mod olman için yeterli olur kanısındayım. Tabi...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Kurşun kalem de fazlası ile hak etmişti banı o da senin gibi üstü kapalı insanlar hakkında ileri geri konuşmayı çok iyi beceriyordu.

Tapatalk konusu ve sonrasında söyle rahatlada benim hakkında konuşma hakkını kimden alıyodu. ?

:))))))
Üstü kapalı tehtidi yapıştırmışsın bravo sana.
Lakin çok korktuğumu söyleyemeyeceğim..!
Ben her zaman net konuşurum, bundan sonrada net konuşmaya devam edeceğim.

O günki mesajları ve hatta silinen mesajları bir koysan keşke şuraya..
Hep beraber okusak, yorumlasak...
Sana o gün hakaret mi edilmiş, yoksa eleştirmiş mi diye ?

Sorun senin onları yorumlama biçiminde...
O da bu foruma zarar veriyor işte.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346

İki diyeceğim şey olacak sadece.

1. Forumda baya kişi üstü kapalı olarak başkalarına söz söyledi söylüyor. Açıktan söyleyecek değiller. Hicv kinaye vs deniyor bunlara.

2. Ayrıca forumda bazı kimseler hakkında küfür hakaret vs dışında söz söylenemiyor mu? Bir ara birileri bir yerlerde kimilerine diktatör benzetmesi yapıyordu. Aklıma geldi bir an... Eleştiriyi kabullenmek, ders çıkarmak meziyettir.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Ha siz arkada hiç bir üye hakkında konuşmayıp çekirdek çitliyorsunuz yani. angel ablanın da bilmediğiniz şeyler var demesi de boşa çıkmış oluyor böylece.

Görevi bırakmanı ben de istemem. Ama şu kendini haklı gördüğün noktadaki bakış açını değiştirmen, mr rain gibi, esa gibi, mai nai gibi sevilen sayılan bir mod olman için yeterli olur kanısındayım. Tabi...

Bu noktada benim sevilmek yada saygı duyulmak gibi bir ihtiyacim yok. Burada mod olduğum için saygı duyacak insanlardan özellikle uzak duruyorum.

Forumda bilerek arıza çıkaranlardan da hiç hoşlanmıyorum. Haklı olduğum yerde neden değiştirecemki bakış açımı kurallar açık uyanlar için sıkıntı yok uymayanları ayıklamakta bizim buradaki görevimiz. Hepsi bu kadar

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Bu noktada benim sevilmek yada saygı duyulmak gibi bir ihtiyacim yok. Burada mod olduğum için saygı duyacak insanlardan özellikle uzak duruyorum.

Forumda bilerek arıza çıkaranlardan da hiç hoşlanmıyorum. Haklı olduğum yerde neden değiştirecemki bakış açımı kurallar açık uyanlar için sıkıntı yok uymayanları ayıklamakta bizim buradaki görevimiz. Hepsi bu kadar
Burası sosyal ortamdır. Sosyal olan herşey de kesin çizgiler olamaz. 2 kere 2 burada 4 etmez. İzlenecek siyaset her daim değişir. Zaten siyaset budur. Sert olmak hem kırmaya hem kırılmaya neden olur. Sen dağ da olsan üzerinden yol geçer...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...