sen/siz sadece bu tarafı görüyorsunuz.. hiç tahmin etmediğiniz insanlar bile o huzuru bozan insanların mesajlarını raporlayıp "forumun huzurunu bozuyor" demiş olabilir. bunu hiç düşündün mü?
bu forumda hiçbir yönetici beğenmediği için kimseyi banlamaz, banlayamaz.. bilmeni isterim ki yönetimde çoğu insan bu duruma karşı çıkar..
kısacası burada banlananlar; ya kendi isteğiyle gitmiştir ya da cezadan gitmiştir.. kendi isteğiyle gidenlerin de geri dönmesi taraftarı değilim.. bunu herkes bilir.. cezadan gidenler zaten hiç geri gelmesinler..
Yaptıklarını bilerek ve isteyerek yapanlar nasıl olacak onları neden af edecekmişiz ? O yaptıklarını bilerek yapanları affederek senelerce forumda adam gibi takılan insanların hakkını yemiş olmayacak mıyız ?
Not: Ayrıca bazı üyeler vardı banlanmayı 3, 5 sefer hak etmişti.
Son söz yönetimin değil Troy'un olsun. :mrgreen:
Şeytan cinlerdendir.Şeytanda bir melektir![]()
Şeytan cinlerdendir.![]()
Ve [MENTION=37793]Platon[/MENTION] forum sadece söyle rahatladan oluşmuyor arkadaşım. Ayrıca bu forumda sadece maviler değil yönetimde olan. Beni biraz daha araştırırsan forumda neler yaptığımı, yeri geldiğinde bir mavi ile kavga ettiğimi bile görürsün. Foruma birşeyler kattımki mod oldum katıyorum ki modluğum devam ediyor.
[MENTION=327890]Empatik[/MENTION], güzel dileğinin için teşekkürler ama yanlış bilgi almışsın. Kulaklarını çınlattığını düşündüğün insan güvenlik görevlisi değilsana bilgi verenlere dikkat et
![]()
Şeytan cinlerdendir.![]()
Biz af için istekte bulunduğumuz sürece burası Hint Kumaşı gibi değerleniyor sanıyorlar [MENTION=37793]Platon[/MENTION] kardeşim...
Acaba af çıkarsa kaç kişi tekrar dönecek orası da ayrı bir muamma...
İştw bu noktayı anlamadığımdan necisin diye soruyorum; bir üye bir maviyle tartıştığında huzur bozmaktan süresiz banlanabiliyor. Ama srn tartıştığında birşey olmuyor.
Ayrıca bu şekilde banlanan bir üyeyi arkadaşları savunmak istediğinde, arkada olanları bilmiyorsunuz , diyerek insanları zan altında bırakıyorsunuz ki konunun muhatabı olmadığın halde. Neler olduğu sorulduğunda da cevap vermiyorsunuz.
Durum şu, biz üyeler mükemmel değiliz. Zorunda da değildin. Ama yönetim mükemmel olmak zorunda. Sorun çıkaranı yok et mantığı hakim genel olarak. Kendinizi şeytan olatak, espiri de olsa, göstermeniz, hiç sevimli değil. Siz şeytansanız üyelerin zebani olması. kaçınılmazdır.
Bu yönetim anlayışını değiştirip, şeffaflaştığınız an, bu gibi olumsuz ithamlarla karşı karşıya kalmayacaksınız emin olun.
Aslında banlanan değerli arkafaşların genel af çıktığında foruma akın etmesinin tek yolu Redfoksun görevini bırakmasıdır. Ben hem burada hem forum dışındaki muhabbetlrtden bunu çıkardım.
ooovvv çok mu açık sözlü oldu bu![]()
Bu arada direkt banlama öyle kolay değil. Toplamda 50 puan ceza alanı sistem otomatik banlıyor.. Siz işinize gelen üyelerin bir mavi ile tartıştığını gördüğünüz an olayı bitiriyorsunuz..
Sadece tek örnek vereceğim sana.. @Kurşun Kalemi banladığınızda bir tane ceza puanı yoktu ortada...
Hiçbir zaman kimseye küfür etmedi, hakaret etmedi..
Futbolla ilgilenmediği için spor tartışmalarına bile girmedi...
Siyasi konularda hiç taraf yorumlarda bulunmadı..
Sadece tapatalk konusunda bir mavi ile tartıştığı için huzuru bozuyor diye tek celsede banladınız.
O gün bana forumda dedin ki bilmediğin şeyler var..
Onu sana alenen forumda sordum cevap vermedin.
Gürcana (Yani Kurşun Kaleme) sordum oda bilmediğini söyledi...
Kusura bakmayacaksınız ama işinize geldiğinizde, keyfi hareket edebiliyorsunuz.
Hani nerede adalet, nerede hukuk ?
Çok soru sorulduğu zamanda olaya kendinizce gizem katıp sıyrılıyorsunuz.
İkidir tutuyorum kendimi gündeme getirmeyeyim diyorum ama, malesef senin bu tutumun bunu sormamı gerektirdi şimdi.
Şimdi merak ediyorum vereceğin cevabı.. ?
Eskiden arkadan konuşma işini mahalle kadınları yapardı. Teknoloji ile oda gelişti tabi.
Bir gün görevi de bırakırım ama bu şimdi değil.
Buradan gördüğüm de bazıları bu forumdan atmakta ne kadar haklı olduğumdur.
Kurşun kalem de fazlası ile hak etmişti banı o da senin gibi üstü kapalı insanlar hakkında ileri geri konuşmayı çok iyi beceriyordu.
Tapatalk konusu ve sonrasında söyle rahatlada benim hakkında konuşma hakkını kimden alıyodu. ?
İki diyeceğim şey olacak sadece.Kurşun kalem de fazlası ile hak etmişti banı o da senin gibi üstü kapalı insanlar hakkında ileri geri konuşmayı çok iyi beceriyordu.
Tapatalk konusu ve sonrasında söyle rahatlada benim hakkında konuşma hakkını kimden alıyodu. ?
Ha siz arkada hiç bir üye hakkında konuşmayıp çekirdek çitliyorsunuz yani. angel ablanın da bilmediğiniz şeyler var demesi de boşa çıkmış oluyor böylece.
Görevi bırakmanı ben de istemem. Ama şu kendini haklı gördüğün noktadaki bakış açını değiştirmen, mr rain gibi, esa gibi, mai nai gibi sevilen sayılan bir mod olman için yeterli olur kanısındayım. Tabi...
Burası sosyal ortamdır. Sosyal olan herşey de kesin çizgiler olamaz. 2 kere 2 burada 4 etmez. İzlenecek siyaset her daim değişir. Zaten siyaset budur. Sert olmak hem kırmaya hem kırılmaya neden olur. Sen dağ da olsan üzerinden yol geçer...Bu noktada benim sevilmek yada saygı duyulmak gibi bir ihtiyacim yok. Burada mod olduğum için saygı duyacak insanlardan özellikle uzak duruyorum.
Forumda bilerek arıza çıkaranlardan da hiç hoşlanmıyorum. Haklı olduğum yerde neden değiştirecemki bakış açımı kurallar açık uyanlar için sıkıntı yok uymayanları ayıklamakta bizim buradaki görevimiz. Hepsi bu kadar