Gemapad basılı kalıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtztl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mtztl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncellikle S.A arkadaşlar bir sorunum var. ben oyun kolu aldım kablosuz ama pes yada fifa oynarken diğer oyunlarda dahil tuş basılı kalıyor.yanlış anlamayın tuş basılı kalıyor derken oyun içinde tuşlarda sorun yok on numarada oyun içinde koşma tuşu felan basılı kalıyor ne yapmam gerek 100 mliyon verdem atamamda

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
100 lira yazmışsınız, F710 mu aldınız?

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Bu sorun kablosuz gamepadlerde olur ve 100 TL'ye alınabilecek kablosuz gamepad F710'dur.Bende de var F710 bu sorunun çözümleri ;

1-Logitech Profiler'ı kurun.Bu genellikle sorunu çözer.
2-Eğer Logitech Profiler işe yaramazsa yada kullanıyorda yararını göremiyorsanız.Pilleri şarj edin yada yeni pil alın.Bu çok etkiler.
3-Eğer pil zaten ful ise usb ile gamepad arasına birşey gelmemesine ve fazla uzak mesafe olmamasına dikkat edin.
4-Eğer 3 yöntemde işe yaramaz ise bu siteden "Wireless Gamepad F710 Connect Utility"i indirin oradaki yönergeleri takip edin.Bu kesinlikle işe yarayacaktır.
5-)Eğer hiç biri işe yaramazsa format.Gerçi bu hiç algılamadığı zaman olur.

Dipnot:Sizin sorununuzun asıl çözümü "2" numaralı çözümdür.Eğer o çözüm olmaz ise diğer çözümlere bakınız.

mtztl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kempchi pilleri ne alım yani hangi marka belki kablosuz kollara göre bir marka vardır pil olarak

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Logitech'in tüm gamepadlerinde bu sorun var anlaşılan. Kronik sorun yani.... Bende de F510 var aynı sorunlar mevcut.

Logitech Türkiye'ye sorunu anlattım, garantisi varsa geri gönderin dediler. Göndermedim öyle kaldı.
İlginç olan sorun bir var bir yok.:confused1: