Muhammetozet42
Öğrenci
Arkadaşlar eve Vodafone adsl naklettirdik ama kurmaya gelmediler 15 gün de 4 kere aradık her seferinde döncez diyorlar telefon kutusundan internet çekilmesi lazım kolay bir şey mi ben halledebilir miyim?
Arkadaşlar eve Vodafone adsl naklettirdik ama kurmaya gelmediler 15 gün de 4 kere aradık her seferinde döncez diyorlar telefon kutusundan internet çekilmesi lazım kolay bir şey mi ben halledebilir miyim?
Merhaba Bizde Turkcelin 8Mbs Hız 50 GB kota Olan Tarifesine Geçmek İstiyoruz Nasıl acaba KullaniyomusunuzEğer başka bir firma'ya geçme şansınız varsa değiştirin derim, bugün itibariyle Turkcell Superonline'a geçtik. Müşteri hizmetleri olsun, eve kurulum olsun son derece çok iyi her sorunum için arıyorum ve her türlü bir çözüm yolu sağlıyorlar. (Tabi aralarında deneyimsiz personeller çıkabiliyor.) Dün 5 civarı aradık bugün gündüz 12-1 gibi geldiler ve kurulumu yaptıktan sonra kullanmaya başladık şuan için gayet memnunum. Hatta bununla ilgili bir konu açtım aşağıda ki linkten ulaşabilirsin.
Turkcell Superonline Fiber'e Geçtim!
Merhaba Bizde Turkcelin 8Mbs Hız 50 GB kota Olan Tarifesine Geçmek İstiyoruz Nasıl acaba Kullaniyomusunuz