--->Gelincik Besleyen Veya Satan Var Mı?<---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Arkadaşlar yakın zamanda gelinciklere merak saldım satan var mı diye araştırdım Türkiye de yasaklanmış diye okudum eğer satıyorsanız veya satan biri tanıyorsanız telefon numarasını yazar mısınız beslemeyi çok istiyorum çok tatlı hayvanlar ve çok tehlikeli hayvanlar onu biliyorum besleyen varsa bilmem gerekenleri yazarsa sevinirim beyaz olanlarını çok istiyorum.

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Bulabilsem besleyip isteyenlere vereceğim.

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
yavru alacaksın zaten sana alışması için.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,908
Ormandan yakalayın. (yakalayabilirseniz)

Reaksiyon puanı
16,128
yasak hemşerim doğal hayatı koruma kanunu suç kapsamına alıyor para cezası var ...

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Hayvanlara cezamı gelmiş TÜRKİYE DE vayyy ne zaman geldi 1 saat öncemi ?

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Sana bir şey demiyorum eğe akıllı biriysen anlarsın diye düşünüyorum yanlış mıyım?

Reaksiyon puanı
16,128
gelincik yakalarsın veterinere götürdün anında jandarma,polis gelir nesli tehlikede olduğu için korunuyor olmalı...

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Nesli tehlikede falan değil boş Amerika da 10 kişiden 6 sın da vardır belki

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Haber olsun aynı haberi 5 6 defa görüyorum ben ey gidi ey.

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Besleyip ne yapacaksınız? Kemirgen bir hayvan evde serbest bıraksanız her yeri kemiriyor, kakasını her yere yapıyor. Serbest bırakamıycağınıza göre kafeste tutacaksınız... Gelincik evcil bir hayvan değildir sırf zevkiniz keyfiniz için o hayvanları kafese tıkıp birde satmayı düşünüyorsunuz.Onlar bizim oyuncağımız değil rahat bırakın çok beslemek istiyorsanız sokağa atılan ama eve alıştığı için sokakta hırpalanan dövülen kedi köpeklerden sahiplenip besleyebilirsinz.

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
epsilon06 Allah sayıyla mı gönderiyor sizi okuduğunuzu anlamadan yorum yapıyorsunuz evcil alıcaz evcil ve kafeste tutacağım diyede bir şey yazmadım ben hayvanı genelde salarım akşamları kafese koyarım!!! VE SATACAĞIM DA DEMİYORUM ARKANIZDAN UYDURMAYIN LÜTFEN!!!!!! :mad:

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,908
Gelincik kemirgen değil, etçil bir hayvan. Kenirgen olan Sincap. Gelincik Su Samuru'nun minyatürü ve karada yaşar.

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Bilmeden gelip konuşuyor adamı deli ediyor sonra mod api mod api bu bana küfür ediyo ühühühhühühühühü ?

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
epsilon06 Allah sayıyla mı gönderiyor sizi okuduğunuzu anlamadan yorum yapıyorsunuz evcil alıcaz evcil ve kafeste tutacağım diyede bir şey yazmadım ben hayvanı genelde salarım akşamları kafese koyarım!!! VE SATACAĞIM DA DEMİYORUM ARKANIZDAN UYDURMAYIN LÜTFEN!!!!!! 

Yaşınız küçük belli ki o yüzden uzatmıycam ama evcil gelincik diye bir şey yoktur doğada yakalayıp zorla evde büyütülen( e tabiyki kafeste beslenecek bu süreçte) ve doğal hayattan koptuğu için insandan yemek bekleyen hayvan vardır. Salabileceğiniz bir hayvan olmadığını söyledim kemirgen sınıfına girmese de bu bir yerleri kemirmediği anlamına gelmiyor evi çok berbat ediyor baş edeceğiniz bir şey değil.Satacak birini arıyorsanız satma fikrine sahipsinizdir hayvanlar mal değildir küfürle bir yanlış içerisinde olduğunuzu gerçeğini örtemezsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...