Gelecek olan 4.1 Jelly Bean Güncellemesi ile

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kullandığım cihaz olan mini 2 (GT-S6500 D) de ne gibi değişikliklerle gelecektir sizce ?
benim bu konuda pek bi bilgim yok açıkcası arayüz güncellemesi falan alması da düşük bi ihtimal yani neyi değişecek anlayamadım açıkcası bilenler varsa bekliyorum cevaplarınızı

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
mini2 ye jellybean mi gelecek

4.1 JB Alacak Samsung Modelleri : Galaxy Tab 2 7.0 & 10.1, Galaxy Note 10.1, Galaxy SII, Galaxy Note,Galaxy Tab 7.0 Plus, Galaxy S Advance,Galaxy SII LTE,Galaxy Music, Galaxy Chat, Galaxy Ace 2, Galaxy Beam, Galaxy Ace Plus, Galaxy mini II ve Galaxy S DUOS.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
4.1 JB Alacak Samsung Modelleri : Galaxy Tab 2 7.0 & 10.1, Galaxy Note 10.1, Galaxy SII, Galaxy Note,Galaxy Tab 7.0 Plus, Galaxy S Advance,Galaxy SII LTE,Galaxy Music,Galaxy Chat, Galaxy Ace 2, Galaxy Beam, Galaxy Ace Plus, Galaxy miniII ve Galaxy S DUOS.

bence mini 2 hakedecek bi telefon değil ama köklü bir değişiklik olmaz

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
HTC Desice C Black Golfa gelcekmi acaba? Bi bilgisi olan var mı?

adsizjpg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten bende merak ediyorum. Benim telefonumda mini 2. İnsanlar bu telefona neden yakıştıramıyor anlamıyorum güncellemeyi.( Genelde wonder kullanıcıları)

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gerçekten bende merak ediyorum. Benim telefonumda mini 2. İnsanlar bu telefona neden yakıştıramıyor anlamıyorum güncellemeyi.( Genelde wonder kullanıcıları)

Çünkü 750 lira verip aldıkları telefona güncelleme gelmiyor ve daha düşük fiyatlı bi telefona güncelleme gelince bunları söylemeleri normal (w kullanıcıları yani)

tayfun_byr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bu güncelleme geldiğinde bizim bişey yapmamıza gerek var mı kendi kendine mi olacak eğer bişey yapmamız gerekiyo ne yapacağız ?